Έχεις απορία για τη Χίο?
Ρώτησε έναν ντόπιο!

Σύγκρινε τιμές ξενοδοχείων!

Tips για Χίος / Tips για παραλίες και αξιοθέατα Χίου, Μαυρα Βολια

Μαυρα Βολια Χιος

Τα Μαυρα Βολια είναι η καλύτερη παραλία της χίου. Η Χιος έχει πάνω από 40 παραλίες απ’ότι μας είπανε, αλλά τα Μαυρα Βολια είναι η πιο εντυπωσιακή. Τα μαύρα βότσαλα στη παραλία και στο βυθό κάνουν το νερό εντυπωσιακά μαύρο! Το μόνο πρόβλημα είναι το παρκάρισμα..

Τάσος από Θεσσαλονίκη

Εντυπωσιακή παραλία! Αξίζει την διαδρομή και την λίγη ταλαιπωρία στο παρκάρισμα! Το καλύτερο είναι να φτάσετε στα μαύρα βόλια νωρίς για να χαρείτε τον ήλιο γιατί μετά τις 3 το μεσημέρι ο εντυπωσιακός βράχος πίσω από την παραλία κρύβει τον ήλιο.

Μάκης από Αθήνα

Πανέμορφο και ήσυχο μέρος όπου μπορείς να χαλαρώσεις ακούγοντας τα κύματα. Επειδή η παραλία δεν είναι οργανωμένη σας προτείνω να έχετε μαζί σας ομπρέλα θαλάσσης ή τουλάχιστον διπλή πετσέτα γιατί τα βότσαλα γίνονται ενοχλητικά μετά από αρκετή ώρα ξάπλας.

Μαρκέλλα από Χίο

Τα Μαύρα Βόλια είναι δύο παραλίες. Η πιο εντυπωσιακή είναι η δεύτερη. Για να φτάσετε εκεί, ακολουθήστε το τσιμεντένιο δρομάκι και θα σας βγάλει κατευθείαν στην παραλία. Τα νερά στην δεύτερη παραλία είναι πιο κρύα αλλά αυτό δεν θα σας πειράξει καθόλου! Κρίμα που απαγορεύεται να πάρουμε ένα από τα βότσαλα για ενθύμιο.

Μανώλης από Αθήνα


Πραγματικά μοναδική παραλία. Και τα μαύρα βόλια είναι όντος μαύρα! Όταν την είδα από κοντά δεν μου έκανε καθόλου εντύπωση ότι θεωρείτε μια από τις πιο καλές παραλίες στην Ελλάδα.

Νικολέτα από Αθήνα


Η ομορφιά της παραλίας, ειδικά της δεύτερης, σβήνει τα νεύρα που έχεις από την ταλαιπωρία του παρκινγκ. Έτσι και αλλιώς μπορούσαμε να παρκάρουμε πιο μακριά! Η καντίνα που είναι στην πρώτη παραλία προσφέρει καφέ και τα απαραίτητα για να σβήσει την λιγούρα. Σοβαρό και πολύ νόστιμο φαγητό είναι στο Εμπορειός, μερικές εκατοντάδες μέτρα πριν την πρώτη παραλία.

Ελένη από Αθήνα

Για περισσότερα tips για την Χίο μιλήστε με έναν ντόπιο κάτοικο της Χίου μέσω του live chat ή επισκεφτείτε το Tips για Χίος.
 

Σχόλια

Τα Brands Μας