Έχεις απορία για την Σάμο?
Ρώτησε έναν ντόπιο!

Σύγκρινε τιμές ξενοδοχείων!

Tips για Σάμος / Tips για παραλίες και αξιοθέατα Σάμου, Πυθαγόρειο

Πυθαγορειο Σαμος

Το Πυθαγόρειο είναι ένα εξαιρετικό τουριστικό χωριό στη νοτιανατολική Σάμο. Το λιμανάκι του με τα καΐκια είναι πολύ χαρακτηριστικό, κατάλληλο για ρομαντικούς περίπατους δίπλα στην θάλασσα.

Αμαλία από Αθήνα

Το Πυθαγόρειο είναι αρκετά γραφικό. Από την μια πλευρά υπάρχει η θάλασσα και από την άλλη πράσινα βουνά. Αν το επισκεφτείτε, προτείνω να ενοικιάσετε δωμάτιο σε ένα από τα κτήρια υψωμένα στο βράχο για να έχετε καλή θέα.

Γιώργος

Στο Πυθαγόρειο είναι ενοχλητικός ο θόρυβος από τα αεροπλάνα καθώς το αεροδρόμιο είναι κοντά. Κατά τα άλλα είναι πολύ ωραίο και ήσυχο.

Βασιλική από Αθήνα

Πραγματικά ωραίος οικισμός με ζεστό, μικρό λιμάνι. Σας προτείνω να επισκεφθείτε το Four Seasons Restaurant και να δοκιμάσετε τα θαλασσινά και τις πίτσες τους! Νόστιμα!

Richard

Ήταν το πιο γραφικό παραθαλάσσιο χωριό που επισκεφτήκαμε στην Σάμο. Οι ταβέρνες στο λιμάνι έχουν πολύ καλό ψάρι και θαλασσινά.

Πάνος από Λαμία

Αν επισκεφτείτε το Πυθαγόρειο, πρέπει να τιμήσετε και το αρχαιολογικό μουσείο. Έχει ενδιαφέρον περιεχόμενο αλλά η είσοδος θα μπορούσε να είναι πιο φθηνή.

Στέφανος

Η πιο καλά οργανωμένη παραλία κοντά στο Πυθαγόρειο είναι το Ποτοκάκι. Έχει ομπρέλες, ξαπλώστρες και θαλάσσια σπορ. Πάρτε μαζί σας φωτογραφική μηχανή γιατί σε κοντινή απόσταση είναι το αεροδρόμιο και τα αεροπλάνα προσγειώνονται και απογειώνονται πάνω από την παραλία.

Κατερίνα από Αθήνα

Από το Πυθαγόρειο αναχωρούν καθημερινά καραβάκια για το μικρό νησάκι Σαμιοπούλα. Ο τόπος εκεί είναι πολύ ωραίος και καταπράσινος. Η παραλία στην οποία δένει το καραβάκι υπάρχουν ομπρέλες, χωρίς ξαπλώστρες, οι οποίες μπορεί να μην αρκούν για όλους. Η παραλία είναι με άμμο και κρυστάλλινα νερά. Αξίζει η βόλτα αλλά μην ξεχάσετε να πάρετε μαζί σας νερό και σάντουιτς για ώρα έκτακτης ανάγκης..

Μαρία

Μας άρεσε η φύση γύρο από το Πυθαγόρειο. Κάθε απόγευμα από τις 6 μέρες που μείναμε, βγαίναμε για περπάτημα με την γυναίκα μου. Είναι κάτι το οποίο δύσκολα μπορούμε να κάνουμε στην πόλη μας.

Κώστας από Αθήνα  

Για περισσότερα tips για την Σάμο μιλήστε με έναν ντόπιο κάτοικο της Σάμου μέσω του live chat ή επισκεφτείτε το Tips για Σάμος.
 

Σχόλια

Τα Brands Μας