Έχεις απορία για την Κεφαλονιά?
Ρώτησε έναν ντόπιο!

Σύγκρινε τιμές ξενοδοχείων!

Tips για Κεφαλονιά / Tips για παραλίες και αξιοθέατα Κεφαλονιάς, Μύρτος

 Μυρτος Κεφαλονια

Ο Μύρτος προσελκύει πολύ κόσμο και για αυτό ισχύει ο κανόνας όσο πιο νωρίς τόσο πιο καλά. Δεν γεμίζει όλη, αλλά θα είναι λίγο δύσκολο να βρείτε καλή θέση.

Αστερίας από Πάτρα

Πρέπει να ξεκινήσετε νωρίς το πρωί για το Μύρτο, όχι μόνο για να βρείτε καλή θέση στην παραλία, αλλά για να παρκάρετε κοντά. Αλλιώς θα έχει περπάτημα.

Σταύρος από Θεσσαλονίκη

Είναι καλό να έχετε μαζί σας μια ομπρέλα θαλάσσης για να μπορείτε να κάτσετε κοντά στην θάλασσα. Οι ξαπλώστρες είναι λίγο πιο πέρα. Αρκεί βέβαια να μην φυσάει..

Ιωάννα

Φανταστικό τοπίο και φανταστικά χρώματα. Ο συνδυασμός του λευκού με το μπλε στο Μύρτο σε κάνει να νομίζεις ότι είσαι σε πιο εξωτικά μέρη, όχι πως είναι καλύτερα από τα δικά μας!!

Πάνος από Αθήνα

Μύρτος είναι το κάτι άλλο. Δικαιολογημένα είναι από τα μέρη που ανεβάζει την δημοτικότητα ενός προορισμού. Δεν πήγαμε στην Κεφαλονιά μόνο για την παραλία αλλά σίγουρα θα είναι ένας από τους βασικούς λόγους για να ξαναπάμε.

Κώστας από Θεσσαλονίκη

Ο Μύρτος πρέπει να είναι ο παράδεισος για φωτογράφους. Η θέα της παραλίας από ψηλά με τα χρώματα της, πράσινη φύση, λευκό βότσαλο και διαφανές μπλε της θάλασσας την κάνουν ένα μοναδικό μέρος στην Κεφαλονιά..

Πέτρος από Πάρτα

Η παραλία είναι φοβερή περικυκλωμένη από φανταστικό τοπίο που φωνάζει Κεφαλονιά. Το μόνο κακό είναι ότι έχει αρκετά συχνά κύματα και αυτό την κάνει επικίνδυνη για τα παιδιά. Όταν όμως είναι ηρεμεί, είναι ότι πρέπει!

Στεφανία από Αθήνα

Ο Μύρτος είναι σαν πισίνα και όποιος επισκέπτεται την Κεφαλονιά  δεν μπορεί να χάσει αυτό το θέαμα! Η παραλία έχει αρκετά δυνατά ρεύματα, για αυτό είναι καλό, οι δυνατή κολυμβητές να μην απομακρύνονται και πολύ.

Εύθυμης

Όταν επισκεφτήκαμε το Μύρτο, εξαιτίας των κυμάτων, φοβόμασταν να κάνουμε μπάνιο και δεν βουτήξαμε. Το ωραίο όμως ήταν ότι δεν το μετανιώσαμε καθόλου! Το περιβάλλον και το τοπίο είναι τόσο χαλαρωτικό που αδειάζει το μυαλό σου και απολαμβάνεις την πραγματική ξεκούραση!   

Αγγελική από Πάτρα

Τα βότσαλα στο Μύρτο μπορούν να είναι άβολα οπότε προτείνω διπλή πετσέτα ή κάτι άλλο από κάτω για να μην νιώθετε ότι σας κάνουν ενοχλητικό μασάζ. 

Αμαλία

Για περισσότερα tips για την Κεφαλονιά μιλήστε με έναν ντόπιο κάτοικο της Κεφαλονιάς μέσω του live chat ή επισκεφτείτε το Tips για Κεφαλονιά. 
 

Σχόλια

Τα Brands Μας