Έχεις απορία για την Κεφαλονιά?
Ρώτησε έναν ντόπιο!

Σύγκρινε τιμές ξενοδοχείων!

Tips για Κεφαλονιά / Tips για διασκέδαση στην Κεφαλονιά, Acqua Alaties Beach

 

Acqua Alaties Beach Κεφαλονιά

Acqua Alaties Beach είναι κατάλληλο αν θέλετε να απολαύσετε ένα ωραίο κοκτέιλ σε συνδυασμό με την εκπληκτικό Κεφαλονίτικο ηλιοβασίλεμα. Η μικρή παραλία κοντά στο μπαρ θα σας χαλαρώσει!

Stefan από Γαλλία

Ωραίο μέρος για να απολαύσετε το δείπνο, το ηλιοβασίλεμα και κοκτέιλ στη συνέχεια. Χαμηλές τιμές λαμβάνοντας υπόψη την ποιότητα. Ακόμη και ο δρόμος προς Acqua Alaties Beach είναι υπέροχος στην φύση της Κεφαλονιάς..

Gosia από Πολωνία

Αρκετά καλά κοκτέιλ με καταπληκτική θέα. Το φαγητό όμως θα μπορούσε να είναι λίγο καλύτερο. Νόστιμο άλλα μικρές μερίδες. Ευγενικό και γρήγορο προσωπικό, αξέχαστο ηλιοβασίλεμα! 

Μάριος από Αθήνα

Εύγευστα πιάτα και κοκτέιλ σε χαμηλές τιμές και ευγενικό προσωπικό. Αυτή είναι η μνήμη μου από Acqua Alaties Beach. Όχι πολύ άνετα καθίσματα αλλά αυτό δεν είναι τίποτα, σε σύγκριση με την ευχαρίστηση που σας δίνει τη θέα του ήλιου που βυθίζεται κάτω από τη θάλασσα.

Enzzo από Ιταλία

Το φιλικό κλήμα και ζεστό περιβάλλον, η απερίγραπτη θέα και το ηλιοβασίλεμα σε κρατάνε για ώρες στο μαγαζί.

Αναστασία από Αθήνα

Επισκεφθήκαμε Acqua Alaties Beach δύο φορές κατά τη διαμονή μας στην Κεφαλονιά. Δεν ξέρω σε ποια κατηγορία μπορείτε να το τοποθετήσετε, εστιατόριο ή μπαρ, επειδή το φαγητό, καθώς και η ποικιλία των κοκτέιλ που δοκιμάσαμε και τις δύο φορές, όπου φανταστικά.

Chris

Για περισσότερα tips για την Κεφαλονιά μιλήστε με έναν ντόπιο κάτοικο της Κεφαλονιάς μέσω του live chat ή επισκεφτείτε το Tips για Κεφαλονιά.



 

Σχόλια

Τα Brands Μας