Έχεις απορία για τη Σαντορίνη?
Ρώτησε έναν ντόπιο!
Σύγκρινε τιμές ξενοδοχείων!

Tips για Σαντορίνη / Tips για φαγητό και ταβέρνες στην Σαντορίνη, Σαντορινη μου

 

Σαντορίνη μου Σαντορίνη Οία

Μια Σαντορινιά ταβέρνα με φιλικό κλίμα, ζωντανή μουσική και πολύ νόστιμα πιάτα. Δεν έχει θέα οπότε να την επισκεφτείτε μετά το ηλιοβασίλεμα.

Βάσω από Θεσσαλονίκη

Λίγο υπερτιμημένο το φαγητό αλλά με ωραία, φιλική ατμόσφαιρα. Είναι μόνο για μια φορά κατά την περίοδο διαμονής στην Οία, αλλά αν ξανα επισκεφτούμε την Σαντορίνη, θα ξαναπάμε. Λίγο υπερτιμημένο το φαγητό αλλά με ωραία, φιλική ατμόσφαιρα. Είναι μόνο για μια φορά κατά την περίοδο διαμονής στην Οία, αλλά αν ξανα επισκεφτούμε την Σαντορίνη, θα ξαναπάμε.

Peter από US 

Έχουμε πολύ ευχάριστες αναμνήσεις από το σαντορίνη μου. Η ελληνική παραδοσιακή κουζίνα με ντόπια υλικά Σαντορίνης, όπως μας ενημέρωσε το προσωπικό, έκανε όλη την διαφορά στην γεύση. Η παραδοσιακή μουσική ήταν πολύ ευχάριστη και την απολαύσαμε με την παρέα μας.

Luca από Ιταλία

Συνδυασμός καλού φαγητού και ελληνικής διασκέδασης με ζωντανή μουσική! Πολύ καλή επιλογή, αν και λίγο ακριβή. Δεν μας πείραξε αυτό γιατί η εικόνα των επισκεφτώ από όλες τις χώρες να χορεύουν ήταν ευχάριστη και άξιζε.

Νίκος από Αθήνα

Πολύ διασκεδαστική ατμόσφαιρα με τους τρείς μουσικούς να κρατάνε το μαγαζί όρθιο. Καλύτερα να πάτε στην ταβέρνα μετά τις 9 όταν έχει πλέον αρχίσει η ζωντανή μουσική και έχει μαζευτεί κόσμος.

Chris από Δανία 

Περισσότερο αξίζει η ατμόσφαιρα και η ζωντανή μουσική, παρά το κομμάτι του φαγητού. Η εξυπηρέτηση ήταν λίγο αργεί, δικαιολογημένα γιατί το μαγαζί ήταν γεμάτο και το φαγητό καλό, αλλά όχι τέλειο. Ο κόσμος όμως, όπως και εμείς, περάσαμε πολύ ωραία και το συνιστώ. 

Paul από US
 

Για περισσότερα tips για την Σαντορίνη μιλήστε με έναν ντόπιο κάτοικο της Σαντορίνης μέσω του live chat ή επισκεφτείτε το Tips για Σαντορίνη.

 

Σχόλια

Τα Brands Μας