Έχεις απορίες για κάποιο προορισμό?
Ρώτησε έναν ντόπιο μέσω live chat!

Πολιτική Ιδιωτικού Απορρήτου

Η ιστοσελίδα triphelp αποτελεί την online εξυπηρέτηση ταξιδιωτών μέσω live chat και mail. Τα δεδομένα τα οποία υποβάλλατε στην ιστοσελίδα μας ή μας παρέχετε με οποιοδήποτε άλλο τρόπο, αποθηκεύονται και δεν μοιράζονται με τρίτους.
Στα δεδομένα αυτά συμπεριλαμβάνονται πληροφορίες που μπορούν να σας ταυτοποιήσουν, όπως: το όνομα και το επώνυμο σας, ο αριθμός τηλεφώνου σας, η ταχυδρομική διεύθυνση σας, η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας (email), το όνομα χρήστη και ο κωδικός πρόσβασης σας. Μπορείτε να επιλέξετε να μην μας παρέχετε τα δεδομένα που ζητάμε, αλλά απαιτείται εν γένει να μας παρέχετε κάποια δεδομένα προκειμένου να απολαύσετε τα προνόμια και τις πληροφορίες που προσφέρουμε. Για παράδειγμα, μόνο τα εγγεγραμμένα μέλη μπορούν να απολαμβάνουν την υπηρεσία live chat με ντόπιους κατοίκους.
Ενδέχεται να λάβετε από εμάς στην διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας (email), διαφημιστική και ενημερωτική ηλεκτρονική αλληλογραφία. Δεν μοιραζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα και στοιχεία επικοινωνίας με τρίτους. Η ηλεκτρονική διαφημιστική αλληλογραφία, η οποία περιλαμβάνει διαφήμιση τρίτων, την οποία ενδέχεται να λάβετε, προέρχεται από το triphelp και όχι από οποιονδήποτε διαφημιζόμενο. Μπορείτε να επιλέξετε να μην λαμβάνετε διαφημιστικά μηνύματα από το triphelp, στέλνοντας ενημερωτικό email στο info@triphelp.gr από το email στο οποίο λαμβάνετε τις διαφημίσεις.


 

Τα Brands Μας