Έχεις απορία για τα Χανιά?
Ρώτησε έναν ντόπιο!

Σύγκρινε τιμές ξενοδοχείων!

Δραστηριότητες στην Χανιά / Χανια Παραλιες / Πλατανιάς Χανιά

Ο Πλατανιάς βρίσκεται 11 χιλιόμετρα δυτικά από τα Χανιά. Η παραλία Πλατανιάς είναι μία από τις πιο γνωστές της περιοχής. Είναι οργανωμένη στο μεγάλο μέρος της. Εκεί θα βρείτε ομβρέλες, ξαπλώστρες, beach bars, εστιατόρια, ταβέρνες, καφετέριες και μια μεγάλη ποικιλία των θαλάσσιων σπορ όπως windsurfing, θαλάσσιο kayak και άλλα. Η παραλία είναι αμμουδερή με ρηχά γαλαζοπράσινα νερά. Το τοπίο είναι επίσης όμορφο καθώς νότια της παραλίας υπάρχει το αμφιθεατρικό χωριό Πλατανιάς, βόρια το νησάκι των Αγίων Θεόδωρων και δυτικά η χερσόνησος Ροδόπου. Στην παραλία υπάρχουν επίσης νυχτερινά clubs, ξενοδοχεία, ενοικιαζόμενα δωμάτια καθιστώντας των Πλατανιά τουριστικό θέρετρο.
Το χωριό Πλατανιάς εκτείνεται κατά μήκος της πασίγνωστης παραλίας από την μία πλευρά και ανεβαίνει σε ένα λόφο από την άλλη, προσφέροντας με αυτόν τον τρόπο εντυπωσιακή θέα. Από τα Χανιά προς τον Πλατανιά εκτελούνται συχνά δρομολόγια των τοπικών συγκοινωνιών, καθιστώντας την ως παραλία των Χανίων.

Για να λάβετε τις πιο έγκυρες πληροφορίες για τα Χανιά και τις παραλίες στα Χανιά, μιλήστε με έναν ντόπιο κάτοικο των Χανίων μέσω του live chat!



Σχόλια

Τα Brands Μας