Έχεις απορία για τη Χίο?
Ρώτησε έναν ντόπιο!

Σύγκρινε τιμές ξενοδοχείων!

Δραστηριότητες στην Χίος / Χιος Παραλιες / ΧΙΟΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

ΧΙΟΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

 

Αγία Ειρήνη

Η παραλία της Αγίας Ειρήνης βρίσκεται στις νοτιοδυτικές ακτές του νησιού σε απόσταση 35 χιλιομέτρων από την πόλη της Χίου. Με κρυστάλλινα νερά, λευκά βότσαλα και άγγιχτη ακόμα φύση από πίσω της, αποτελεί πόλο έλξης για τους ντόπιους και επισκέπτες. Η παραλία βρίσκεται σε κόλπο, μεταξύ των Μεστών και της Ελάτας, δεν είναι οργανωμένη και στην περιοχή δεν θα συναντήσετε εγκαταστάσεις, για αυτό σας προτείνουμε να την επισκεφτείτε με βασικές προμήθειες (νερό, σνακ).

Αποθήκα

Η παραλία Αποθήκα είναι μια από τις καλύτερες παραλίες της Χίου. Βρίσκεται 46 χιλιόμετρα από την πόλη της Χίου, νοτιοδυτικά των Μεστών. Η παραλία αποτελείται από βοτσαλάκια και άμμο, έχει κρυστάλλινα και πεντακάθαρα νερά καθώς και βρίσκεται σε κόλπο, προστατευμένη από βόρειους ανέμους. Οι κατακόρυφη βράχοι και το γεγονός ότι ο δρόμος τελειώνει πριν την παραλία, δημιουργούν μια μοναδική ατμόσφαιρα απομόνωσης και κοντινής επαφής με την φύση. Η παραλία είναι ιδανική για καταδύσεις και για χαλάρωση. Περπατώντας κατά μήκος της Αποθήκας, θα συναντήσετε άλλη μία, πολύ πιο μικρή και απομονωμένη παραλία, προσβάσιμη μόνο με τα πόδια. Το μπάνιο στην Αποθήκα μπορεί να συνδυαστεί ιδανικά με περιήγηση στα Μεστά.

Δίδυμα

Η παραλία Δίδυμα βρίσκεται στις νοτιοδυτικές ακτές του νησιού, 32 χιλιόμετρα από την πόλη της Χίου. Αποτελείται από δύο παραλίας με λευκό βότσαλο σε μια απομακρυσμένη περιοχή, περικυκλωμένη από την φύση της Χίου. Αυτό μαζί με τα πεντακάθαρα νερά δημιουργεί μια φανταστική ατμόσφαιρα, την οποία βοηθάει η απουσία των οποιονδήποτε εγκαταστάσεων. Χωρίς καμία αμφιβολία, τα Δίδυμα, είναι μια από τις καλύτερες παραλίες της Χίου. Μπορεί να συνδυαστεί με περιήγηση στο χωριό Μεστά, το οποίο απέχει μόλις 5 χιλιόμετρα από την παραλία.

Καρίντα

Η παραλία Καρίντα στις νότιες ακτές της Χίου, είναι σε απόσταση 38 χιλιομέτρων από την πόλη της Χίου. Είναι απομονωμένη με βότσαλο και καθαρά κρύα νερά. Είναι δύσκολη στην πρόσβαση ακόμα και με συμβατικό αυτοκίνητο. Προτείνουμε μια επίσκεψη στο κοντινό Πυργί, η αρχιτεκτονική του οποίου θα σας εντυπωσιάσει!

 

Βρουλίδια

Τα Βρουλίδια είναι μία από τις καλύτερες παραλίες της Χίου. Βρίσκεται στο νοτιότερο άκρο του νησιού, 33 χιλιόμετρα από την πόλη της Χίου. Η παραλία αποτελείται από άμμο και μικρά βότσαλα ανάμεσα σε κατακόρυφους βράχους. Με πράσινα και πεντακάθαρα νερά και υποθαλάσσιο ενδιαφέρον, το Βρουλίδια είναι κατάλληλα για καταδύσεις και για χαλάρωση με θέα το Αιγαίο πέλαγος.

Αυλωνιά

Η Αυλωνιά βρίσκεται 39 χιλιόμετρα από την πόλη της Χίου, νοτιοδυτικά των Μεστών. Μικρή και απομονωμένη με βοτσαλάκια και πεντακάθαρα κρυστάλλινα νερά, κινεί πάντα το ενδιαφέρον των ντόπιων και των ανθρώπων που λατρεύουν τις περιηγήσεις. Η βουτιές στη Αυλωνιά μπορεί να συνδυαστούν με επίσκεψη στα Μεστά. Η παραλία δεν συνιστάται όταν πλέουν ισχυροί άνεμοι.

Τραχή

Η παραλία Τραχήλι είναι μια από τις πιο όμορφες παραλίες της Χίου. Βρίσκεται 25 χιλιόμετρα από την πόλη της Χίου στις δυτικές ακτές του νησιού. Συνδυάζει με τον καλύτερο τρόπο καταπράσινο βουνό καλυμμένο με πεύκα, με τα πεντακάθαρα νερά του Αιγαίου. Είναι απομονωμένη και ήσυχη με την φυσική ομορφιά της Χίου να επιβάλει το μεγαλείο της. Κοντά στο Τραχήλι βρίσκεται το πανέμορφο και γραφικό χωριό Αυγώνυμα με πέτρινα σπίτια και μια από τις καλύτερες ταβέρνες της Χίου, η οποία εκτός από τα πιάτα της, σερβίρει φανταστική θέα η οποία βλέπει, τις καλές μέρες, μέχρι τα βουνά της Εύβοιας.

Αγία Δύναμη

Αγία Δύναμη είναι μια από τις πιο όμορφες παραλίες της Χίου. Βρίσκεται στο νοτιοδυτικό άκρο του νησιού, 40 χιλιόμετρα από την πόλη της Χίου. Αποτελείται από βότσαλα και λευκή άμμο, η οποίο δίνει ξεχωριστό χρώμα στα πεντακάθαρα νερά της. Δεν είναι οργανωμένη, αλλά σχεδόν πάντα γεμάτη, περικυκλωμένη από την φύση της Χίου, οπωσδήποτε αξίζει μια επίσκεψη. Μπορεί να συνδυαστεί με επίσκεψη στο πανέμορφο χωριό Πυργί.

Λιθί

Η παραλία Λιθί βρίσκεται στις δυτικές ακτές της Χίου, 26 χιλιόμετρα από την πόλη της Χίου. Η αμμώδης αυτή παραλία είναι μερικώς οργανωμένη με ξαπλώστρες και ομβρέλες, χαρακτηρίζεται από ήρεμα νερά και την μυρωδιά των φρέσκων θαλασσινών και ψαριών που ετοιμάζονται από τις κοντινές ταβέρνες.  Μπορείτε να κάνετε μια σύντομη στάση στο χωριό Λιθί.

Δασκαλόπετρα

Η παραλία Δασκαλόπετρα βρίσκεται 7 χιλιόμετρα βόρεια της πόλης της Χίου και συνορεύει με τον Βροντάδο στο βόρειο τμήμα του. Η παραλία πήρε το όνομα της από την μυθική πέτρα πάνω στην οποία καθόταν ο Όμηρος όταν έκανε μάθημα στους μαθητές του. Η παραλία αποτελείται από βότσαλο, πεντακάθαρα νερά και στην περιοχή υπάρχουν ξενοδοχεία, ενοικιαζόμενα δωμάτια, ταβέρνες, εστιατόρια και καφετέριες. Απέναντι από την Δασκαλόπετρα υπάρχει μικρό λιμάνι το οποίο φιλοξενεί τα παραδοσιακά καΐκια. Προτείνουμε μια βάφλα στο Καφεκούτι, μια καφετέρια πάνω στο βουνό πίσω από την παραλία, σε κοντινή απόσταση, με θέα την Τουρκία και την πόλη της Χίου.

Γιόσονας

Η παραλία Γιόσονας βρίσκεται στις βορειοανατολικές ακτές της Χίου, 7 χιλιόμετρα βόρεια των Καρδαμύλων και 32 χιλιόμετρα βόρεια της πόλης της Χίου. Μεγάλη σε μήκος, αποτελείται από βότσαλα, πεντακάθαρα και κρύα νερά. Η παραλία, λόγω απόστασης από την πόλη, είναι πολύ ήσυχη ακόμα και τους καλοκαιρινούς μήνες, με ένα beach bar, σε ένα φανταστικό φυσικό τοπίο με καταπράσινα βουνά από την μια πλευρά και γαλανά νερά του βόρειου Αιγαίου από την άλλη. Σε κοντινή απόσταση από το Γιόσονα, περίπου 1,5 χιλιόμετρα νότια, βρίσκεται η γνωστή παραλία του Ναγού.

 

Όρμος Λω

Η παραλία βρίσκεται στο βόρειο τμήμα του Βροντάδου, 5 χιλιόμετρα από την πόλη της Χίου, λίγο πριν την Δασκαλόπετρα. Η παραλία είναι αμμώδης, οργανωμένη με ομβρέλες, ξαπλώστρες, θαλάσσια παιχνίδια και η είσοδος είναι πληρωτέα με περισσότερο συμβολικό ποσό. Τα νερά είναι καθαρά και ζεστά εξαιτίας του μικρού κόλπου στο οποίο βρίσκεται. Στην περιοχή υπάρχουν εστιατόρια, ταβέρνες, καφετέριες, ξενοδοχεία και ενοικιαζόμενα δωμάτια, mini market.

Ναγός

Η παραλία Ναγός βρίσκεται στο βορειοανατολικό τμήμα του νησιού, 29 χιλιόμετρα από την πόλη της Χίου, 5 χιλιόμετρα βόρεια από το χωριό Ανω Καρδάμυλα. Αποτελείται από χρωματιστά βότσαλα και πεντακάθαρα νερά. Το τοπίο στην περιοχή του Ναγού είναι φανταστικό, με τα καταπράσινα βουνά της Χίου να περικυκλώνουν την παραλία και τις φυσικές πηγές γλυκού νερού να της προσθέτουν επιπλέον ομορφιά. Στην παραλία υπάρχουν εστιατόρια και ταβέρνες στις οποίες μπορείτε να απολαύσετε φρέσκα ψάρια και θαλασσινά. Στο γυρισμό σας προτείνουμε να επισκεφτείτε το Μάρμαρο (Κάτω Καρδάμυλα).

Γλάροι

Μία από τις καλύτερες παραλίες της Χίου, η Παραλία των Γλάρων, βρίσκεται 9 χιλιόμετρα βόρεια της πόλης της Χίου. Μικρή σε μήκος, μέσα σε μικρό κόλπο ανάμεσα σε βράχους, είναι προστατευμένη από ανέμους, με πεντακάθαρα και κρύα νερά, αποτελεί κοσμοπολίτικο προορισμό. Στην παραλία υπάρχει beach bar, είναι οργανωμένη με ξαπλώστρες, ομβρέλες και υπαίθριο ντους. Προτείνουμε να φτάσετε στην παραλία σχετικά νωρίς διότι λόγω διαστάσεων και ομορφιάς, γεμίζει πολύ γρήγορα. Από τις δύο πλευρές της παραλίας αναδεικνύονται φυσικές πηγές παγωμένου γλυκού νερού.

Αφανής Ναύτης

Ο Αφανής Ναύτης είναι μια από τις παραλίες κοντά στην περιοχή του Βροντάδου. Το όνομα της προέρχεται από το άγαλμα του Αφανούς Ναύτου, το οποίο κατασκευάστηκε προς τιμή των ναυτικών της Χίου οι οποίοι χάθηκαν στη θάλασσα. Την παραλία επισκέπτονται κυρίως κάτοικοι του Βροντάδου και της πόλης, μεγαλύτερης ηλικίας.

 

Αγία Φωτιά

Η Αγία Φωτιά είναι ένας μικρός τουριστικός οικισμός στις ανατολικές ακτές του νησιού, περίπου 13 χιλιόμετρα νότια από το κέντρο της πόλης της Χίου. Η παραλία είναι βαθιά με βότσαλα, οργανωμένη με ξαπλώστρες, ομπρέλες και περιορισμένα θαλάσσια σπορ όπως θαλάσσια ποδήλατα και κανό. Πάνω από την παραλία υπάρχουν beach bars, ταβέρνες οι οποίες σερβίρουν φρέσκα θαλασσινά και τοπικά πιάτα και περιορισμένος αριθμός ενοικιαζόμενων δωματίων. Η Αγία Φωτιά είναι κατάλληλο μέρος για χαλαρές διακοπές με θέα μια από τις πιο όμορφες παραλίες της Χίου και εύκολη πρόσβαση στην πόλη της Χίου.

 

Κοντάρι

Η παραλία Κοντάρι βρίσκεται 5 χιλιόμετρα νότια της πόλης της Χίου, σε κοντινή απόσταση από το αεροδρόμιο, στην περιοχή της Λευκωνιάς. Αποτελείται από άμμο και βότσαλο και είναι εκτεθειμένη στον βόρειο άνεμο. Το Κοντάρι είναι σε κοντινή απόσταση από την παραλία του Καρφά, η οποία είναι καλύτερης ποιότητας, οργανωμένη, με beach bars και θαλάσσια σπορ.

Μέγας Λιμνιώνας

Η παραλία Μέγας Λιμνιώνας βρίσκεται 10 χιλιόμετρα νότια της πόλης της Χίου. Αποτελείται από άμμο και βότσαλο. Η περιοχή συνιστάται για ήρεμη διαμονή, στην οποία υπάρχουν ξενοδοχεία, ενοικιαζόμενα δωμάτια, ταβέρνες και εστιατόρια.

Βοκαριά

Η Βοκαριά είναι ο παραθαλάσσιος οικισμός του χωριού Νένητα, 17 χιλιόμετρα νότια της πόλης της Χίου. Η επίσκεψη στην παραλία, η οποία αποτελείται από βότσαλο, μπορεί να συνδυαστεί με φρέσκα θαλασσινά που σερβίρουν οι κοντινές ταβέρνες.

Αγιος Αιμιλιανός

Η παραλία Αγιος Αιμιλιανός, βρίσκεται στις ανατολικές ακτές της Χίου, περίπου 12 χιλιόμετρα από την πόλη, νότια του χωριού Καλλιμασιά. Πρόκειται για ένα ήρεμο μέρος το οποίο επισκέπτονται κυρίως κάτοικοι της περιοχής. 

Γρίδια

Η παραλία βρίσκεται στις νοτιοανατολικές ακτές του νησιού, 22 χιλιόμετρα από τη πόλη της Χίου, κοντά στο χωριό Νένητα. Μια ήρεμη παραλία η οποία αποτελείται από βότσαλα και, συνήθως, ήρεμα νερά. Στο γυρισμό προτείνουμε μια στάση στα Νένητα ή το παραθαλάσσιο οικισμό του Καταρράκτη για φρέσκα θαλασσινά.

Αγιος Ιωάννης

Η παραλία Αγιος Γιάννης βρίσκεται 12 χιλιόμετρα από την πόλη της Χίου, κοντά στο χωριό Καλλιμασιά και αποτελεί την συνέχεια της παραλίας της Αγιας Φωτιάς, στην ανατολική ακτογραμμή του νησιού. Η παραλία αποτελείται από μικρά βότσαλα και είναι ένα πολύ ήσυχο μέρος.

Κώμη

Η παραλία Κώμη είναι μία από τις καλύτερες παραλίες της Χίου. Κοσμοπολίτικη και μεγάλη σε μήκος, αποτελεί γνωστό προορισμό για τους κατοίκους του νησιού. Βρίσκεται 26 χιλιόμετρα από την πόλη της Χίου, στις νοτιοανατολικές ακτές. Πάνω στην παραλία υπάρχουν ταβέρνες, beach bars καθώς και ξενοδοχεία και ενοικιαζόμενα δωμάτια. Η πρόσβαση είναι εύκολη ακόμα και με μέσα μαζικής μεταφοράς του νησιού, τα οποία εκτελούν συχνά δρομολόγια προς την παραλία από την πόλη. Τους καλοκαιρινούς μήνες στην Κώμη, κάθε Κυριακή, υπάρχει το, πλέον έθιμο, του μπυροπόλεμου στα beach bars. 

Λιλικάς

Η παραλία Λιλικάς βρίσκεται στις νοτιοανατολικές ακτές, 25 χιλιόμετρα νότια της πόλης της Χίου, βόρεια από την παραλία της Κώμης. Η παραλία αποτελείται από βότσαλο και από πίσω της βρίσκεται μικρός οικισμός.

Μαύρα Βόλια

Η παραλία Μαύρα Βόλια, δεν είναι μόνο η καλύτερη παραλία της Χίου αλλά μια από τις καλύτερες στην Ελλάδα. Βρίσκεται 30 χιλιόμετρα από την πόλη της Χίου, στις νοτιοανατολικές ακτές της Χίου. Τα Μαύρα Βόλια αποτελούνται από τρεις παραλίες, η μια δίπλα από την άλλη. Το τοπίο είναι μαγευτικό καθώς από την μια πλευρά της παραλίας βρίσκονται τα πεντακάθαρα, σχεδόν μαύρα και παγωμένα νερά και από την άλλη οι κατακόρυφοι βράχοι ύψους 50 μέτρων. Τα μαύρα και λεία βότσαλα της παραλίας, από τα οποία πήρε το όνομα της, κατέληξαν σε αυτό το σημείο από αρχαίο ηφαίστειο και δίνουν στο νερό αυτό το σπάνιο χρώμα. Τις μέρες με καλή ορατότητα διακρίνονται σε μακρινή απόσταση τα νησιά Σάμος και Ικαρία. Τα χαρακτηριστικά αυτά προσελκύουν χιλιάδες επισκέπτες στα Μαύρα Βόλια κάθε καλοκαίρι και όχι μόνο. Η παραλία είναι δεν είναι οργανωμένη και δεν υπάρχουν εγκαταστάσεις παρά μόνο μια καντίνα. Ταβέρνες που σερβίρουν φρέσκα ψάρια και θαλασσινά και καφετέριες θα συναντήσετε σε κοντινή απόσταση από τα Μαύρα Βόλια, στο Εμπορειός, ένα μικρό και γραφικό λιμανάκι, πάνω στην παραλία Φώκι. Λόγω της ανατολικής θέσης της παραλίας και των κατακόρυφων υψηλών βράχων από πίσω της, από αργά το μεσημέρι στην παραλία δεν φτάνει πια ο ήλιος, για αυτό προτείνουμε να φτάσετε εκεί νωρίς, με μια ομβρέλα θαλάσσης.

 

Αγιάσματα

Η παραλία Αγιάσματα, είναι μια από τις βορειότερες παραλίες της Χίου. Η περιοχή είναι γνωστή για τα ιαματικά λουτρά και την φυσική ομορφιά της. Η παραλία αποτελείται από άμμο και λόγω της θέσης της είναι ιδιαιτέρα ευαίσθητη στο βόρειο άνεμο.

Λαμψά

Η παραλία Λαμψά βρίσκεται στις βορειοδυτικές ακτές του νησιού, 40 χιλιόμετρα από την πόλη της Χίου, κοντά στην Βολισσό. Δεν είναι οργανωμένη, έχει πεντακάθαρα νερά περικυκλωμένα με το φυσικό περιβάλλον της Χίου. Αποτελεί συχνό προορισμό για τους ντόπιους κατοίκους αλλά και για επισκέπτες του νησιού οι οποίοι διαμένουν στην Βολισσό. Προτείνουμε πριν ή μετά την επίσκεψη στην παραλία, περιήγηση στην Βολισσό και το κάστρο της Βολισσού.

Λευκάθια

Η παραλία Λευκάθια είναι μια από τις καλύτερες παραλίες της βορειοδυτικής Χίου. Σε απόσταση 39 χιλιομέτρων από την πόλη της Χίου, αξίζει μια επίσκεψη. Τα βαθιά και πεντακάθαρα νερά της, η χοντρή άμμος και μικρά βότσαλα, τα πεύκα, πολύ κόσμο από όλο το νησί και κυρίως από την Βολισσό και άλλα κοντινά χωριά. Είναι οργανωμένη, με beach bar, ενοικιαζόμενα δωμάτια και ταβέρνες στην περιοχή. Το γνωστό χωριό Βολισσός με το πανέμορφο κάστρο, βρίσκεται μόλις 2 χιλιόμετρα από την παραλία, το οποίο πρέπει οπωσδήποτε να επισκεφθείτε.

Μάναγρος

Μία από τις καλύτερες παραλίες της Χίου, ο Μάναγρος, βρίσκεται 36 χιλιόμετρα από την πόλη της Χίου, στις βορειοδυτικές ακτές του νησιού, νότια από την παραλία Μαγεμένα. Ο Μάναγρος αποτελείται από άμμο και βότσαλο με πεντακάθαρα νερά. Είναι επίσης η μεγαλύτερη παραλία της Χίου με μήκος που ξεπερνάει τα 1,5 χιλιόμετρα. Στην περιοχή δεν υπάρχουν εγκαταστάσεις και η παραλία δεν είναι οργανωμένη, για αυτό προτείνουμε να έχετε μαζί σας νερό, σνακ και ομβρέλα θαλάσσης. Το τοπίο της περιοχής είναι φανταστικό και δεδομένου ότι στην παραλία θα απολαύσετε φανταστικό ηλιοβασίλεμα, προτείνουμε να μείνετε μέχρι αργά. Ακόμα και το βραδινό μπάνιο θα σας εντιποσιάσει. Μπορείτε να επισκεφθείτε το κοντινό χωριό της Βολισσού το οποίο βρίσκεται σε απόσταση 4 χιλιομέτρων από την παραλία.

Τιγάνι

Η παραλία Τιγάνι βρίσκεται 32 χιλιόμετρα από την πόλη της Χίου, στις δυτικές ακτές της Χίου. Είναι μια απομονωμένη παραλία μέσα σε κόλπο, σε ήσυχο μέρος περικυκλωμένη από την φυσική ομορφιά της Χίου. Έχει πεντακάθαρα, κρύα νερά και λευκά βότσαλα. Προτείνουμε να επισκεφθείτε το κοντινό και γραφικό χωριό Αυγώνυμα, με πετρόχτιστα σπίτια και με μια από τις καλλίτερες ταβέρνες της Χίου.

Αγία Μαρκέλλα

Η παραλία Αγια Μαρκέλλα, μία από τις πιο γνωστές περιοχές της Χίου, βρίσκεται 45 χιλιόμετρα από την πόλη της Χίου, στις βορειοδυτικές ακτές του νησιού. Πήρε την ονομασία της από το Μοναστήρι Αγιας Μαρκέλλας, χτισμένο λίγα μέτρα από την παραλία, το οποία κάθε χρόνο στην ομώνυμη γιορτή, 22 Ιουλίου, επισκέπτονται χιλιάδες προσκυνητές από όλο τον κόσμο. Η Παραλία αποτελείται από βότσαλα και άμμο, είναι βαθιά με παγωμένα νερά πεντακάθαρα νερά. Στο βόρειο τμήμα της παραλίας υπάρχει μονοπάτι το οποίο οδηγεί στο σημείο όπου πέθανε η Μαρκέλλα και θερμό νερό αναδεικνύεται από το έδαφος.

Λήμνος

Η παραλία Λήμνος βρίσκεται σε απόσταση 39 χιλιομέτρων από την πόλη της Χίου, στις βορειοδυτικές ακτές του νησιού, 2 χιλιόμετρα νοτιοδυτικά της Βολισσού. Η παραλία δεν είναι οργανωμένη, είναι ήσυχη αν και ακριβώς από πίσω υπάρχει δρόμος, αποτελείται από άμμο και βότσαλο, τα νερά είναι πεντακάθαρα, βαθειά και ζεστά. Κοντά στην παραλία υπάρχουν ταβέρνες οι οποίες σερβίρουν φρέσκα θαλασσινά τα οποία προμηθεύονται καθημερινά από τους ντόπιους ψαράδες καθώς και το τοπικό χιώτικο ποτό, την σουμάδα. Τους καλοκαιρινούς μήνες, στην παραλία, συγκεντρώνονται οι λάτρες του ελεύθερου κάμπινγκ, οι οποίοι γεμίζουν την παραλία με σκηνές. Η Βολισσός, ένα από τα πιο γνωστά χωριά της Χίου, βρίσκεται κοντά στην παραλία και είναι ένα από τα μέρη στα οποία πρέπει να περιηγηθείτε.

Μετόχι

Η παραλία Μετόχι βρίσκεται στις δυτικές ακτές της Χίου, 32 χιλιόμετρα από την πόλη της Χίου. Αποτελείται από βότσαλα και άμμο και πεντακάθαρα νερά. Αυτό σε συνδυασμό με την φοβερή τοποθεσία και ηρεμία κάνει την Μετόχι πολύ ελκυστική.   Κοντά στην παραλία, μόλις 4 χιλιόμετρα βορειότερα, βρίσκεται το χωριό Σιδηρούντα το οποία αξίζει να επισκεφθείτε.

Καμπιά

Η παραλία Καμπιά βρίσκεται σε μικρή απόσταση από ένα από τα βορειότερα χωριά της Χίου, σε απόσταση 45 χιλιομέτρων, τα Καμπιά. Η παραλία αποτελείται στην πραγματικότητα από δυο παραλίες, η μία με μεγάλα βότσαλα και η άλλη με μικρά, κατάλληλη για μπάνιο. Το μέρος είναι ήσυχο και απομονωμένο. Με δυνατούς βόρειους ανέμους όμως, η παραλία είναι επικίνδυνη για κολύμπι.

Για να λάβετε τις πιο έγκυρες πληροφορίες για την Χίο και τις παραλίες στην Χίο, μιλήστε με έναν ντόπιο κάτοικο της Χίου μέσω του live chat!  



Σχόλια

Τα Brands Μας