Έχεις απορία για τα Χανιά?
Ρώτησε έναν ντόπιο!

Σύγκρινε τιμές ξενοδοχείων!

Δραστηριότητες στην Χανιά / Χανια Παραλιες / ΧΑΝΙΑ ΠΑΡΑΛΙΕΣ Βορειοανατολικές

ΧΑΝΙΑ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

Αλμυρίδα

Η Αλμυρίδα βρίσκεται 25 χιλιόμετρα ανατολικά από την πόλη και είναι μία από τις ήσυχες παραλίες των Χανίων (Chania beaches). Αποτελείται από δυο παραλίες χωρισμένες από μικρή χερσόνησο. Και οι δύο είναι οργανωμένες, αμμουδερές με πεντακάθαρα νερά. Η Αλμυρίδα είναι γνωστή για τις καλές συνθήκες για windsurfing και για αυτό αποτελεί πόλο έλξης για τους λάτρες του αθλήματος. Στις παραλίες θα βρείτε ταβέρνες και εστιατόρια τα οποία σερβίρουν φρέσκο ψάρι και θαλασσινά, ξαπλώστρες και ομβρέλες, κέντρα θαλάσσιων σπορ. Η Αλμυρίδα αποτελεί ένα ήσυχο τουριστικό θέρετρο, κατάλληλο για οικογένειες, μέσα σε καταπράσινο τοπίο από ελαιώνες, κάτι το οποίο έλκει τους λάτρες της πεζοπορίας.
Κοντά στην περιοχή, περίπου 1,5 χιλιόμετρο βορειοανατολικά, υπάρχει το χωριό Πλάκα, με παραδοσιακά σοκάκια και θαλάσσιες σπηλιές.
Τα δρομολόγια των λεωφορείων από Χανιά είναι αρκετά συχνά.

Παραλία Γεωργιούπολης

Η Γεωργιούπολη βρίσκεται 39 χιλιόμετρα ανατολικά των Χανίων και 20 χιλιόμετρα δυτικά του Ρεθύμνου. Η παραλία της Γεωργιούπολης είναι μεγάλη σε έκταση και αποτελείται από χρυσή άμμο με αμμόλοφους, αρκετά κρύα και ρηχά νερά με δυνατά θαλάσσια ρεύματα. Είναι οργανωμένη, με ομβρέλες, ξαπλώστρες και θαλάσσια σπορ. Το φυσικό τοπίο της περιοχής εντυπωσιάζει του επισκέπτες καθώς εκεί βρίσκεται το δέλτα του ποταμού Αλμυρός, ένας μεγάλος αριθμός φυσικών πηγών, ανάμεσα σε καταπράσινο τοπίο. Ανατολικά της παραλίας της Γεωργιούπολης, υπάρχει εξίσου όμορφη και καταπράσινη παραλία Περαστικός, κοντά στο ποταμό Περαστικό.

 

Για να λάβετε τις πιο έγκυρες πληροφορίες για τα Χανιά και τις παραλίες στα Χανιά, μιλήστε με έναν ντόπιο κάτοικο των Χανίων μέσω του live chat!  

 



Σχόλια

Τα Brands Μας