Έχεις απορία για τη Σαντορίνη?
Ρώτησε έναν ντόπιο!
Σύγκρινε τιμές ξενοδοχείων!

Δραστηριότητες στην Σαντορίνη / Ημερησιες Εκδρομες στη Σαντορινη / Tours της Σαντορίνης

 

Στην Σαντορίνη διοργανώνονται ημερήσια tours του νησιού, τα οποία περιλαμβάνουν επισκέψεις σε χωριά και μουσεία, φωτογραφικά tours, επισκέψεις σε παραλίες καθώς και το γύρο του νησιού.
Η συμμετοχή σε ημερήσιο tour είναι κάτι το οποίο οπωσδήποτε σας προτείνουμε. Ιδικά τα tours που επικεντρώνονται σε επισκέψεις σε χωριά, σας δίνουν την ευκαιρία να επισκεφτείτε πολλά μέρη σε μια ημέρα. Τα περισσότερα από αυτά περιλαμβάνουν στην διαδρομή τους τα χωριά Μεγαλοχώρι, Πύργος, Εμπορείο και Περίσσα. Η επίσκεψη στα γνωστά χωριά της Σαντορίνης, όπως το Ημεροβίγλι, Οία ή Φηροστεφάνι είναι εύκολη και μπορείτε να κάνετε αυτήν την εκδρομή μόνοι σας, χρησιμοποιώντας τα δρομολόγια των τοπικών λεωφορείων.
Επίσης, αρκετά ενδιαφέρουσες, είναι οι ημερήσιες εκδρομές οι οποίες εξειδικεύονται σε επισκέψεις στους αρχαιολογικούς και γενικά ιστορικούς χώρους της Σαντορίνης. Στο πρόγραμμα αυτού του είδους περιηγήσεων, περιλαμβάνονται επισκέψεις στο, παγκοσμίως γνωστό, Ακρωτήρι, ένα χωριό το οποίο καταστράφηκε από την έκρηξη του ηφαιστείου πριν από 3500 χρόνια, την Αρχαία Θήρα, έναν εντυπωσιακό οικισμό χρισμένο στην κορυφή του λόφου, σε ύψος 400μ, μεταξύ της Περίσσας και του Καμαρίου. Ακόμη, συμπεριλαμβάνονται επισκέψεις στην Παναγία Επισκοπή, στο χωριό Έξω Γωνιά, καθώς και στα μουσεία στα Φηρά.
Οι εκδρομές οι οποίες περιλαμβάνουν επισκέψεις σε παραλίες της Σαντορίνης είναι η καλύτερη λύση, για να δείτε τις πιο γνωστές από αυτές τις παραλίες μέσα σε μια μέρα. Οι παραλίες τις Σαντορίνης διαφέρουν από αυτές των υπόλοιπων Κυκλάδων: Το σκηνικό που θα αντικρίσετε στις περισσότερες, είναι βραχώδες και εντυπωσιακό. Μπορείτε να εκμεταλλευθείτε την οργανωμένη ημερήσια εκδρομή και να επιλέξετε μια παραλία που θα σας αρέσει, έτσι ώστε να την επισκεφτείτε την επόμενη μέρα για περισσότερη ώρα.
Τα ξενοδοχεία στη Σαντορίνη συνεργάζονται με τουριστικά γραφεία τα οποία εκτελούν ημερήσιες εκδρομές με πούλμαν ή με mini-bus. Η επιλογή εκδρομής με mini-bus θεωρείται στις περισσότερες περιπτώσεις ημι-ιδιωτική. Έτσι εσείς, το μόνο που έχετε να κάνετε, είναι να διαλέξετε σε πια εκδρομή θέλετε να συμμετάσχετε και το ξενοδοχείο θα ασχοληθεί με την διαδικασία της κράτησης.

Για να λάβετε τις πιο έγκυρες πληροφορίες για την Σαντορίνη και για τα ημερήσια tours στην Σαντορίνη, μιλήστε με έναν ντόπιο κάτοικο της Σαντορίνης μέσω του live chat!     


Σχόλια

Τα Brands Μας