Έχεις απορία για την Πάρο?
Ρώτησε έναν ντόπιο!

Σύγκρινε τιμές ξενοδοχείων!

Δραστηριότητες στην Πάρος / Θαλασσια Σπορ στη Παρο / Ιστιοπλοΐα στη Πάρο - ΝΟΠ

Η ιστιοπλοΐα είναι ένα από τα πιο αγαπημένα θαλάσσια σπορ παγκοσμίως. Πολύς κόσμος θα ήθελε να αισθανθεί την δύναμη της θάλασσας και του ανέμου αλλά οι περισσότεροι δεν βρήκαν την ευκαιρία. Στην Πάρο έχετε την δυνατότητα να κάνετε τα πρώτα σας βήματα ως ιστιοπλόοι, ακόμα και αν είστε σε διακοπές. Ο Ναυτικός Όμιλος Πάρου (ΝΟΠ), πάνω από 20 χρόνια ασχολείται με την εκπαίδευση των ιστιοπλόων σε όλα τα επίπεδα. Με πολυετή εμπειρία, θα είστε σε πολύ καλά χέρια ακόμα και αν οι καιρικές συνθήκες είναι δύσκολες. Κάνοντας τις διακοπές σας, μπορείτε να εκμεταλλευθείτε των ελεύθερο σας χρόνο και την αγάπη και τη θάλασσα, για να κάνετε μια αρχή και ενδεχομένως, να συνεχίσετε να ασχολείστε με την ιστιοπλοΐα αφού επιστρέψετε στον τόπο σας. Μπορείτε να συμμετάσχουν σε “ short-term” μαθήματα ιστιοπλοΐας. Αυτός είναι ένας γρήγορος τρόπος για να μπορέσετε να βγείτε στα ανοιχτά και μόνοι σας. Το ατομικό μάθημα κοστίζει γύρο στα 40€ την ώρα ενώ για δύο άτομα 30€. Τα μαθήματα ιστιοπλοΐας παραδίδονται από τον Ναυτικό Όμιλο Πάρου ο οποίος στεγάζεται στην Παροικιά.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Ναυτικός Όμιλος Πάρου, κάθε Αύγουστο, διοργανώνει ανοιχτό πρωτάθλημα Beach Volley στην παραλία Λιβάδια, την μεγάλη αμμουδιά στην Παροικιά, όπου κάθε ένα μπορεί να δηλώσει συμμετοχή. Επίσης ο ΝΟΠ διαθέτει τμήματα κολύμβησης.

Για να λάβετε τις πιο έγκυρες πληροφορίες για την Πάρο και για την ιστιοπλοΐα στη Πάρο, μιλήστε με έναν ντόπιο κάτοικο της Πάρου μέσω του live chat!     



Σχόλια

Τα Brands Μας