Έχεις απορία για την Ζάκυνθο?
Ρώτησε έναν ντόπιο!

Σύγκρινε τιμές ξενοδοχείων!

Δραστηριότητες στην Ζάκυνθος / Ημερήσιες Εκδρομές / Εκδρομές με Σκάφος στην Ζάκυνθο

Τα ημερήσια ταξίδια με σκάφος έχουν ως αφετηρία τις Αλυκές, το λιμάνι του Αγ. Νικολάου και το λιμάνι του Αγ. Σώστη. Από όπου και αν ξεκινήσετε, μέσα στο πρόγραμμα του κάθε ταξιδιού υπάρχουν οι καθορισμένες στάσεις στα πιο όμορφα και ταυτόχρονα, τα πιο γνωστά αξιοθέατα της Ζακύνθου. Αυτά είναι οι Γαλάζιες Σπηλιές, το Ναυάγιο και οι παραλίες Μακρύς Γιαλός και Ξύγκια, όπου με λίγη τύχη μπορείτε να συναντήσετε τις χελώνες Catetta-Caretta. Αξίζει επίσης να συμμετάσχετε σε ταξίδι το οποίο προβλέπει την επίσκεψη στο βυθισμένο χωριό Κακαβά, το οποίο καταστράφηκε από σεισμό το 1700 και τα ερείπια του είναι ορατά σε βάθος 2 μέτρων, το Ακρωτήριο Σχοινάρι  καθώς και το Μαραθονήσι.  Αξίζει να σημειωθεί ότι τα περισσότερα σκάφη έχουν το πάτωμα κατασκευασμένο από γυαλί έτσι ώστε οι ταξιδιώτες να έχουν την δυνατότητα να θαυμάσουν τον πυθμένα.     
Είναι απαραίτητο να έχετε μαζί σας νερό και σνακ καθώς οι στάσεις στα περισσότερα δρομολόγια πραγματοποιούνται στα ανοιχτά ή σε απομονωμένες παραλίες και δεν θα έχετε πρόσβαση σε κάποιο κατάστημα.  
Η διάρκεια των ταξιδιών είναι συνήθως 2-3 ώρες, μαζί με στάσεις για κολύμπι και οι τιμές κυμαίνονται από 30€ έως 60€. Υπάρχει και η δυνατότητα ενοικίασης σκαφών για ιδιωτικές κρουαζιέρες από τους οργανωτές ταξιδιών.         

Για να λάβετε τις πιο έγκυρες πληροφορίες για την Ζάκυνθο και για τις εκδρομές με σκάφος στην Ζάκυνθο, μιλήστε με έναν ντόπιο κάτοικο της Ζακύνθου μέσω του live chat!               

        

      
 

Σχόλια

Τα Brands Μας