Έχεις απορία για τη Σαντορίνη?
Ρώτησε έναν ντόπιο!
Σύγκρινε τιμές ξενοδοχείων!

Δραστηριότητες στην Σαντορίνη / Μουσεια Σαντορινης / Η Σαντορίνη που Έφυγε

Στον Πύργο Σαντορίνης, βρίσκεται το Πολιτιστικό Χωριό «Η Σαντορίνη που έφυγε» σε ένα συγκρότημα κτισμάτων οινοποιείου (κάναβες) του 1895. Ο ιδρυτής του, Γιάννης Δρόσος εμπνεύστηκε την ιδέα αυτή από την ανάγκη του να παρουσιάσει και να γνωρίσει στην νέα γενιά τον παλαιό τρόπο ζωής των κατοίκων της Σαντορίνης με εικόνες και εμπειρίες και από την προσωπική του ζωή. Στον χώρο αυτό παρουσίαζεται ποικιλία αντικειμένων, έπιπλα, φωτογραφίες και προσωπικά κειμήλια της οικογένειας που αντανακλούν μια άλλη εποχή. Ο επισκέπτης μαθαίνει για την παραγωγή κρασιού, φάβας, ντοματοπελτέ, αλλά και για άλλες δραστηριότητες της καθημερινής ζωής των κατοίκων του νησιού. Στο Πολιτιστικό Χωριό, μπορεί κανείς πέρα από την περιήγηση στο μουσείο, να δειπνήσει στο εστιατόριο, να συμμετάσχει σε μαθήματα μαγειρικής, να παρεβρεθεί σε
σεμινάρια, εκδηλώσεις, αλλά και να μείνει στον παραδοσιακό ξενώνα. Το συγκρότημα δέχεται το κοινό καθημερινά 11.00-16.00 και 18.00- 21.00.

Για να λάβετε τις πιο έγκυρες πληροφορίες για την Σαντορίνη και για το χώρο "Η Σαντορίνη που Έφυγε" στην Σαντορίνη, μιλήστε με έναν ντόπιο κάτοικο της Σαντορίνης μέσω του live chat!


Σχόλια

Τα Brands Μας