Έχεις απορία για τη Σαντορίνη?
Ρώτησε έναν ντόπιο!
Σύγκρινε τιμές ξενοδοχείων!

Δραστηριότητες στην Σαντορίνη / Σαντορινη Παραλιες / Βλυχάδα Σαντορίνη

Η παραλία Βλυχάδα βρίσκεται στις νότιες ακτές της Σαντορίνης, σε απόσταση 11 χιλιομέτρων από την Θήρα. Και εδώ, η παραλία αποτελείται από μαύρη άμμο, είναι οργανωμένη με ξαπλώστρες και ομπρέλες και έχει πεντακάθαρα νερά. Προς την παραλία δεν εκτελούνται δρομολόγια τοπικών λεωφορείων και αυτό την κάνει πιο ήσυχη και χαλαρωτική. Τα λευκά βράχια στο πίσω μέρος της παραλίας, τα οποία εκτίνονται κατά μήκος της, κάνουν την Βλυχάδα μια από τις πιο εντυπωσιακές της Σαντορίνης. Στο ανατολικό άκρο της παραλίας βρίσκεται ένα όμορφο λιμανάκι στο οποίο δένουν τα παραδοσιακά καΐκια και μερικές φορές εμφανίζονται εκεί πάπιες και κύκνοι, γνωστοί πλέον επισκέπτες.
Στην περιοχή της Βλυχάδας υπάρχει το Santorini Arts Factory, ένας υπέροχος χώρος, ο οποίος κάποτε φιλοξενούσε εργοστάσιο ντομάτας, στον οποίον πραγματοποιούνται διάφορες εκδηλώσεις. Επίσης, στην περιοχή θα βρείτε μουσείο της γνωστής Σαντορινιάς ντομάτας.
Η Βλυχάδα φιλοξενεί επίσης ένα από τα πιο εντυπωσιακά beach bars, το οποίο μπορείτε να επισκεφτείτε μετά από μια κουραστική μέρα στην παραλία. 

Για να λάβετε τις πιο έγκυρες πληροφορίες για την Σαντορίνη και τις παραλίες της Σαντορίνης, μιλήστε με έναν ντόπιο κάτοικο της Σαντορίνης μέσω του live chat!



Σχόλια

Τα Brands Μας