Έχεις απορία για τη Σαντορίνη?
Ρώτησε έναν ντόπιο!
Σύγκρινε τιμές ξενοδοχείων!

Δραστηριότητες στην Σαντορίνη / Σαντορινη Παραλιες / Περίσσα Σαντορίνη

Η Περίσσα είναι μια από τις καλύτερες παραλίες στην Σαντορίνη. Σε απόσταση 13 χιλιομέρτων από την Θήρα, την πρωτεύουσα του νησιού, είναι η πιο μεγάλη σε μήκος παραλία του νησιού και η φυσική συνέχεια του Περίβολου. Η Περίσσα βρίσκεται στις νοτιοανατολικές ακτές της Σαντορίνης και για αυτό είναι προστατευμένη από τους ισχυρούς καλοκαιρινούς βόρειους ανέμους, με τα νερά της να είναι σχεδόν πάντα ήρεμα. Τα δυο κύρια χαρακτηριστικά της Περίσσας είναι η μαύρη άμμος η οποία εκτίνεται κατά μήκος της παραλίας και ο βράχος του Προφήτη Ηλία, γνωστός ως Μέσα Βουνό, με λευκό χρώμα. Οι επιλογές των θαλάσσιων σπορ είναι πολλές καθώς υπάρχουν πολλά κέντρα τα οποία προσφέρουν επιλογές για κάθε γούστο, από απλό kayak έως jet ski. Τα νερά της παραλίας είναι πεντακάθαρα, θα συναντήσετε πολλές ομπρέλες και ξαπλώστρες οι οποίες είναι ανεπαρκείς μόνο μετά τα μέσα της τουριστικής περιόδου.
Η περιοχή της Περίσσας μπορεί να χαρακτηριστεί ως τουριστικό θέρετρο. Εδώ μπορεί να βρει κανείς ξενοδοχεία, από τα πιο απλά έως πολυτελή, ενοικιαζόμενα δωμάτια, ταβέρνες, εστιατόρια, beach bars και άλλες τουριστικές εγκαταστάσεις.
Σε κοντινή απόσταση από την παραλία βρίσκονται τα ερείπια της Αρχαίας Θήρας, την οποία πρέπει να επισκεφτείτε.
Στην Περίσσα μπορείτε να φτάσετε χρησιμοποιώντας την γραμμή των τοπικών λεωφορείων. 

Για να λάβετε τις πιο έγκυρες πληροφορίες για την Σαντορίνη και τις παραλίες της Σαντορίνης, μιλήστε με έναν ντόπιο κάτοικο της Σαντορίνης μέσω του live chat!



Σχόλια

Τα Brands Μας