Έχεις απορία για την Πάρο?
Ρώτησε έναν ντόπιο!

Σύγκρινε τιμές ξενοδοχείων!

Δραστηριότητες στην Πάρος / Παρος Παραλιες / Πηγαδάκι

Τα Πηγαδάκια βρίσκονται στις νότιες ακτές της Πάρου και απέχουν 15 χιλιόμετρα από την Παροικιά, την πρωτεύουσα της Πάρου και 24 χιλιόμετρα από την Νάουσσα.
Πηγαδάκια είναι μια μικρή και απομονωμένη παραλία μέσα σε ένα στενό κόλπο. Αποτελείται από άμμο και λίγα βότσαλα, τα νερά της είναι γαλάζια και κρυστάλλινα. Στα Πηγαδάκια πρέπει να έρθετε οργανωμένοι. Νερό και σνακ είναι τα απαραίτητα και αν έχετε ομπρέλα θαλάσσης, πάρτε την μαζί σας καθώς ο κοντινότερος οικισμός είναι η Αλυκή. Αν έχετε μαζί σας μάσκα και βατραχοπέδιλα, τα Πηγαδάκια δεν θα σας απογοητεύσουνε. Τα βράχια αριστερά και δεξιά της παραλίας καθώς και οι βράχοι που προεξέχουν από την θάλασσα, είναι κατάλληλα για υποβρύχια εξερεύνηση.
Για να φτάσετε στα Πηγαδάκια, συμβουλευτείτε τον παρακάτω χάρτη, έτσι ώστε μην χάσετε την στροφή προς την παραλία από τον κεντρικό δρόμο. Η γαλήνη και η επαφή με την φύση θα σας αποζημιώσουν.

Για να λάβετε τις πιο έγκυρες πληροφορίες για την Πάρο και τις παραλίες της Πάρου, μιλήστε με έναν ντόπιο κάτοικο της Πάρου μέσω του live chat!



Σχόλια

Τα Brands Μας