Έχεις απορία για την Πάρο?
Ρώτησε έναν ντόπιο!

Σύγκρινε τιμές ξενοδοχείων!

Δραστηριότητες στην Πάρος / Παρος Παραλιες / Τσουκάλια

Τσουκάλια είναι μια παραλία αρκετά μεγάλη σε μήκος στις βορειοανατολικές ακτές της Πάρου. Απέχει 9 χιλιόμετρα από την πανέμορφη Νάουσσα και 18 χιλιόμετρα από την Παροικιά, την πρωτεύουσα της Πάρου. Τσουκάλια δεν είναι οργανωμένη παραλία, δεν θα βρείτε ομπρέλες και ξαπλώστρες ή κάποιο beach bar. Αυτό που προσφέρει όχι μόνο η παραλία αλλά και η γύρω περιοχή είναι η επαφή με την φύση και ησυχία. Οι μερικές κατοικίες κοντά στην παραλία είναι οι μόνες εγκαταστάσεις που θα συναντήσετε. Τα Τσουκάλια αποτελούνται από άμμο και βότσαλα και είναι εκτεθειμένη στους βόρειους ανέμους. Για τον λόγο αυτό, κυρίως τους καλοκαιρινούς μήνες, την επισκέπτονται συχνά οι λάτρες του windsurfing και kitesurfing.
Ακολουθώντας τον χωματόδρομο προς τα νότια, μπορείτε να φτάσετε στην παραλία του Μώλου, η οποία βρίσκεται πίσω από το εντυπωσιακό λόφο Αντικέφαλο.
Αν αποφασίσετε να την επισκεφτείτε, πρέπει να έχετε μαζί σας τα απαραίτητα (νερό και σνακ), αποφύγετε όμως το ταξίδι τις μέρες κατά την διάρκεια των οποίων πνέουν ισχυροί βοριάδες οι οποίοι φέρνουν κύματα στην παραλία.

Για να λάβετε τις πιο έγκυρες πληροφορίες για την Πάρο και τις παραλίες της Πάρου, μιλήστε με έναν ντόπιο κάτοικο της Πάρου μέσω του live chat!



Σχόλια

Τα Brands Μας