Έχεις απορία για την Πάρο?
Ρώτησε έναν ντόπιο!

Σύγκρινε τιμές ξενοδοχείων!

Δραστηριότητες στην Πάρος / Παρος Παραλιες / Κολυμπήθρες

Κολυμπήθρες δεν είναι μόνο μια από της πιο εντιποσιακές παραλίες της Πάρου, αλλά και όλης της Ελλάδας. Βρίσκεται στο Κόλπο της Νάουσσας, 10 χιλιόμετρα από την Παροικιά, την πρωτεύουσα της Πάρου και 4 χιλιόμετρα από τη Νάουσσα. Αυτό που κάνει τις Κολυμπήθρες τόσο ξεχωριστή παραλία, είναι η λείοι βράχοι οι οποίοι θυμίζουν σεληνιακό τοπίο. Σε βάθος εκατομμυρίων ετών, τα στοιχεία της φύσης όπως οι άνεμοι και το νερό, έπαιξαν τον ρόλο του γλύπτη πάνω στου βράχους οι οποίοι πήραν περίεργα και εντυπωσιακά σχήματα. Μεταξύ των βράχων έχουν δημιουργηθεί μικροί κόλποι με αμμουδερές παραλίες με πολύ μικρό μήκος. Τα νερά στις Κολυμπήθρες είναι πεντακάθαρα, ζεστά και ρηχά. Επίσης εξαιτείας της θέσης της παραλίας, σπάνια συναντιούνται κύματα. Οι βράχοι σε κάποια σημεία της παραλίας προσφέρουν σκιά στους επισκέπτες αλλά υπάρχει επίσης δυνατότητα να νοικιάσετε ομπρέλα και ξαπλώστρα.
Πάνω από την παραλία, στο κεντρικό δρόμο, υπάρχουν ταβέρνες όπου μπορείτε να απολαύσετε μεσημεριανό σας γεύμα. Μερικά χιλιόμετρα βορειότερα από τις Κολυμπήθρες βρίσκεται Aqua Park με τις νεροτσουλήθρες, αλλά και πολλά ξενοδοχεία και ενοικιαζόμενα δωμάτια.
Ο πιο διασκεδαστικός τρόπος για να φτάσετε στις Καλυμπήθρες, μάλιστα μπορούμε να τον χαρακτηρίσουμε και παραδοσιακό, είναι με ένα από τα καΐκια τα οποία αναχωρούν από τη Νάουσσα ανά τακτά χρονικά διαστήματα. 

Για να λάβετε τις πιο έγκυρες πληροφορίες για την Πάρο και τις παραλίες της Πάρου, μιλήστε με έναν ντόπιο κάτοικο της Πάρου μέσω του live chat! 

 



Σχόλια

Τα Brands Μας