Έχεις απορία για την Πάρο?
Ρώτησε έναν ντόπιο!

Σύγκρινε τιμές ξενοδοχείων!

Δραστηριότητες στην Πάρος / Παρος Ξενοδοχεια / Ξενοδοχεια στην Παροικια

Παρος Ξενοδοχεια

Krotiri Bay

Krotiri Bay είναι μια μικρή οικογενειακή επιχείρηση, και μπορούμε να σας εγγυηθούμε την ηρεμία και τη χαλάρωση. Δίπλα στην πισίνα θα βρείτε ένα καφέ, όπου μπορείτε να έχετε το πρωινό σας, τον καφέ, ποτά, παγωτά και σνακ.
Απολαύστε την ατελείωτη θέα στον κόλπο της πόλης της μαγευτικής Παροικιάς, χαλαρώνοντας σε μια ξαπλώστρα ή με ένα ποτό στο μπαρ. Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για τα παιδιά σας, ενώ παίζουν, γιατί δεν υπάρχουν αυτοκίνητα, μηχανάκια ή άλλα άτομα εκτός από τους επισκέπτες μας. Ένας ιδιωτικός δρόμος οδηγεί σε μας.


 

Paros Paradise Αpartments

Tο νεόκτιστο συγκρότημα Paros Paradise Αpartments βρίσκεται 80 μέτρα από την υπέροχη αμμουδερή παραλία Λειβάδια στην Παροικιά της Πάρου. Το συγκρότημα αποτελείται από studios, δίχωρα διαμερίσματα & junior suites.
Η τοποθεσία είναι ιδανική για ξεκούραστες και ήρεμες διακοπές, αλλά και για διασκέδαση αφού απέχει μόλις 5 λεπτά με τα πόδια από το κέντρο και τη νυχτερινή ζωή του νησιού.
Η αμφιθεατρική του θέση προσφέρει μια από τις πιο μαγευτικές πανοραμικές εικόνες στην πόλη και στον κόλπο της Παροικιάς.
Όλα τα δωμάτια στο Paros Paradise έχουν διακοσμηθεί με σκοπό να προσφέρουν μια ζεστή και χαλαρωτική ατμόσφαιρα έτσι ώστε να κάνουν τη διαμονή σας ευχάριστη. Τα δωμάτια είναι λειτουργικά και προσφέρουν όλες τις απαραίτητες ανέσεις ακόμα και στους πιο απαιτητικούς επισκέπτες.

Stratos Apartments & Studios

Τα ενοικιαζόμενα διαμερίσματα Στράτος προσφέρουν ποικιλία καταλυμάτων για διακοπές στην Πάρο, σε δωμάτια και δίχωρα διαμερίσματα για όλα τα γούστα και προϋπολογισμούς. Βρίσκονται στα περίχωρα της Παροικίας σε πολύ κοντινή απόσταση από την νυχτερινή ζωή και από δύο από τις καλύτερες παραλίες της περιοχής.
Οι κοινόχρηστοι χώροι συμπεριλαμβάνουν καφέ-μπαρ και αίθουσα πρωινού, αυλή που σκιάζεται από κληματαριές και μπουκαμβίλιες και μεγάλη βεράντα με πανοραμική θέα στη θάλασσα. Διατίθενται επίσης ποδήλατα, μηχανάκια και αυτοκίνητα προς ενοικίαση. Η πλησιέστερη παραλία βρίσκεται λίγα μέτρα κάτω από το κτήριο ενώ ένα γραφικό μονοπάτι σας οδηγεί στο κέντρο της Παροικιάς.
Όλα τα δωμάτια έχουν τηλεόραση, κλιματισμό, ψυγείο, μπαλκόνι και ασύρματη σύνδεση Ίντερνετ.
Ανοιχτό από το Φεβρουάριο έως το Νοέμβριο, το Στράτος είναι εξαιρετικός χώρος διαμονής για να απολαύσετε τις ομορφιές της Παροικίας, της πρωτεύουσας της Πάρου.

Joseph Apartments

Τα νεόχτιστα Διαμερίσματα 'Joseph apartments' βρίσκονται στην Παροικιά της Πάρου, σε απόσταση 500μέτρα από το κέντρο και την Παλιά Πόλη, 50μ. από την παραλία και 5 λεπτά με τα πόδια από το λιμάνι.
Προσφέρονται 2 μεγάλα διαμερίσματα για 4 ή 5 άτομα το καθένα, με κλιματισμό, τηλεόραση, ιδιωτικό μπάνιο, μπαλκόνι, ψυγείο και παροχές κουζίνας.
Επίσης προσφέρονται 3 δωμάτια για 2 ή 3 άτομα το καθένα χωρίς παροχές κουζίνας.
Στις εγκαταστάσεις θα βρείτε:  αυτόνομο κλιματισμό, καφετιέρα/τσαγιέρα, πιστολάκι μαλλιών, τηλεόραση, ιδιωτικό μπάνιο, χρηματοκιβώτιο στο δωμάτιο, δωμάτια καπνιστών, μπαλκόνια, ensuite, καθημερινή καθαριότητα, ψυγείο, ντουζιέρες (χωρίς μπάνιο)
.

9 Mouses

Οι 9ΜUSES είναι το καλύτερα κρυμμένο μυστικό της Πάρου! Βρίσκεται σε ένα από τα πιο γαλήνια σημεία της πρωτεύουσας της Πάρου την Παροικία, και έτσι συνδυάζοντας την ιδανική τοποθεσία με το χαλαρωτικό περιβάλλον. Σχεδιασμένο και διακοσμημένο με γούστο αλλά και πάθος, οι 9MUSES είναι ένα μικρό κόσμημα Κυκλαδίτικής αρχιτεκτονικής. Η λέξη «πάθος» χαρακτηρίζει όλες τις υπηρεσίες που προσφέρουμε, όπως την γνήσια φιλοξενία, το φιλικό και άνετο περιβάλλον, την αίσθηση ποιότητας, την προσοχή στις ανάγκες των επισκεπτών μας που επιλέγουν τις 9ΜUSES για να περάσουν όμορφες και ξεκούραστες διακοπές. Χωρίς αμφιβολία θα απολαύσετε την διαμονή σας στις 9ΜUSES.
Η ιδανική μας θέση, μόλις δέκα λεπτά με τα πόδια από το ιστορικό κέντρο της πρωτεύσας του νησιού την Παροικιά, σημαίνει ότι οι επισκέπτες μας βρίσκονται κοντά στα πάντα: μια χαλαρωτική απογευματινή βόλτα στην παραλία, μια επίσκεψη στην ιστορική εκκλησία της Εκατονταπυλιανής, μια ρομαντική περιπλάνηση στα γραφικά σοκάκια του κέντρου.

Margarita's Studios

Τα ενοικιαζόμενα δωμάτια Μαργαρίτα στην Πάρο, είναι ιδανικά χτισμένα σε μια όμορφη και ήσυχη γειτονιά της Παροικίας, με γρήγορη πρόσβαση στο κέντρο της μικρής πόλης. Μια παραδοσιακή πανσιόν, με 4 άνετα και περιποιημένα δωμάτια με κουζίνα και 1 διαμέρισμα με δύο υπνοδωμάτια ιδανικό για παρέες και οικογένειες.
Βρίσκεται ανάμεσα στα γραφικά λιθόστρωτα στενά δρομάκια της παλιάς πόλης, δίπλα στο αρχαίο εργαστήρι κεραμικής του 3ου αι. π.Χ., αποτελούν ένα παραδεισένιο καταφύγιο, μερικά μόλις λεπτά περπάτημα από την πολυσύχναστη Αγορά καθώς και από τα αμέτρητα παραλιακά καφέ, εστιατόρια και μπαρ της Παροικίας.

Kontaratos Studios & Apartments

Σας περιμένουμε να σας καλωσορίσουμε στο νησί μας την όμορφη Πάρο, σε δυο ολοκαίνουρια κτήρια στο κέντρο της Παροικιάς και μόλις 200μ από την θάλασσα. Μένοντας σε μας θα έχετε την καλλίτερη εξυπηρέτηση και την πιο θερμή φιλοξενία.
Θα είμαστε πάντοτε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε πληροφορία χρειασθείτε κατά τη διαμονή σας στο νησί μας. Παρέχουμε δωρεάν μεταφορά από το λιμάνι και το αεροδρόμιο. Μένοντας σε μας θα έχετε την καλλίτερη εξυπηρέτηση και την πιο θερμή φιλοξενία. Σας περιμένουμε να σας καλωσορίσουμε στο νησί μας την όμορφη Πάρο μας. Θα είμαστε πάντοτε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε πληροφορία χρειασθείτε κατά τη διαμονή σας στο νησί μας.

Eleni Rooms

Μια ανάσα από το Κέντρο της Παροικίας βρίσκονται τα Eleni Rooms στην περιοχή Λιβάδια.Είναι δύο συνεχόμενες αμμουδερές παραλίες αριστερά από το παλιό λιμάνι της Πάρου που είναι από τις πιο πολυσύχναστες παραλίες του νησιού. Χαρακτηριστικό στοιχείο της περιοχής η ησυχία που αναζητά κάθε επισκέπτης κατα την διαμονή του με την ευκολία όλων των παροχών που μπορεί να χρειαστεί! Πλήρως οργανωμένη τουριστικά, με πολλά εστιατόρια, μπαράκια, καφετέριες, καταστήματα τουριστικών ειδών και μίνι μάρκετ για την εξυπηρέτηση όλων των επισκεπτών.
Μόνο 500μ σας χωρίζουν απο τον Παλιό Παραδοσιακό Οικισμό της Παροικιάς (γνωστη και ως «ΑΓΟΡΑ», λόγω των εκατοντάδων εμπορικων καταστημάτων) με την φημισμένη εκκλησία της Παναγίας της Εκατονταπυλιανής, το Φράγκικο κάστρο, το Αρχαιολογικό Μουσείο και την καρδιά της Παροικιάς την «Παραλιακή οδό» που ξετυλίγονται όλες οι επιλογές για την διασκέδασή σας.
Χτισμένα με μεράκι και διακοσμημένα σύμφωνα με το παραδοσιακό κυκλαδίτικο στυλ όλα τα δωμάτια μας, είναι κλιματιζόμενα με ατομικό μπάνιο,ψυγείο και τηλεόραση.
Στο μπαρ του καταπράσινου κήπου μας και μέσα στην σκιερή αγκαλιά της βουκαμβίλιας, θα μπορείτε να χαλαρώσετε, απολαμβάνοντας ένα δροσερό ρόφημα έχοντας για συντροφιά το κελάιδισμα των πουλιών.

Paros Αpartments

Στην Πάρο, τα ενοικιαζόμενα δωμάτια Paros Apartments προσφέρουν πέντε ευρύχωρα και καλαίσθητα διαμερίσματα – μεγέθους από 35τμ. έως 45τμ. – που έχουν χτιστεί με τον παραδοσιακό κυκλαδίτικο ρυθμό ενώ είναι εξοπλισμένα για να καλύψουν όλες τις σύγχρονες ανάγκες και φιλοξενούν από 2 μέχρι 4 άτομα.
Όλα τα διαμερίσματα διαθέτουν καθιστικό, μπάνιο και υπνοδωμάτιο με διπλό κρεβάτι, καθώς και άνετη κουζίνα και τραπεζαρία. Από το καθιστικό μπορείτε να απολαύσετε τη θέα στον εκτενή κήπο, και ευρύχωρη ιδιωτική βεράντα με εξωτερικό καθιστικό/τραπεζαρία και ανοιχτή θέα στα γύρω βουνά και την πόλη της Παροικιάς.
Τα ενοικιαζόμενα Paros Apartments είναι ιδανικά για οικογένειες με παιδιά.
Επίσης, τα κατοικίδια ζώα είναι ευπρόσδεκτα (κατόπιν συνεννόησης).
Απολαύστε τις διακοπές σας στην Πάρο με στυλ και άνεση στα ενοικιαζόμενα δωμάτια Paros Apartments.

Vasiliki Rooms

 

Τα ενοικιαζόμενα δωμάτια Rooms Vasiliki είναι μια οικογενειακή επιχείρηση υπό τη φροντίδα της Ελένης Μαύρη.
Τα δωμάτια μας είναι ευρύχωρα, πολύ καθαρά και διακοσμημένα με παραδοσιακό Κυκλαδίτικο στυλ.
Διαθέτουμε μονόκλινα, δίκλινα, τρίκλινα, με την επιλογή στα δίκλινα για ξεχωριστά κρεβάτια. Όλα τα δωμάτια διαθέτουν Τηλεόραση, κλιματισμό, βραστήρες και μπαλκόνια ή βεράντες.
Βρίσκετε 400 μέτρα από το λιμάνι της Παροικίας και μόλις ενός λεπτού περπάτημα από την ομορφότερη παραλία του χωριού, από όπου μπορείτε να φωτογραφήσετε ένα από τα ομορφότερα ηλιοβασιλέματα της Ελλάδας.
Σε κοντινή απόσταση υπάρχουν πολλές ταβέρνες, εστιατόρια, μαγαζιά και δωρεάν χώρος στάθμευσης.

Νόστος

Το Νόστος είναι ένα bouitique hotel – studios βασισμένο στον παραδοσιακό ελληνικό πολιτισμό. Βρίσκεται ένα χιλιόμετρο μακριά από το λιμάνι σε προνομιούχο σημείο. Διαθέτει 18 ανεξάρτητα δωμάτια, barbeque και βιβλιοθήκη. Βρίσκεται ακριβώς απέναντι από το διάσημο αρχαιολογικό χώρο του Ασκληπιού.
Το κάθε δωμάτιο διαθέτει θέα στη θάλασσα δίνοντας στον καθένα τη δυνατότητα να απολαύσει τα υπέροχα ηλιοβασιλέματα του Αιγαίου.
Όλα τα δωμάτια διαθέτουν ατομικό μπάνιο, ψυγείο, τηλεόραση, τηλέφωνο, internet, μουσική, κλιματισμό, μινι μπαρ, οικιακό εξοπλισμό και είναι διακοσμημένα με Κυκλαδίτικο ύφος που προσφέρει μια ευχάριστη διαμονή.

Heliolithos Blue Bay

Τα δωμάτια και στούντιο Heliolithos Blue Bay βρίσκεται σε μία από τις πιο εκπληκτικές και πανοραμικές τοποθεσίες, πάνω σε ένα λόφο με θέα στο Αιγαίο Πέλαγος.
Το αξοθέατο του Heliolithos Blue Bay είναι η εκπληκτική θέα στον κόλπο της Παροικιάς και το λιμάνι όπου ο απέραντος ορίζοντας το αξέχαστο ηλιοβασίλεμα. Ένα τέλειο, ήσυχο μέρος για να χαλαρώσετε και να έρθουν σε επαφή με τη φύση και τον εαυτό σας.
Όλα τα δωμάτια είναι επιπλωμένα με παραδοσιακό νησιώτικο ντεκόρ και στυλ, έχουν τη δική τους ιδιωτική βεράντα με θέα τη θάλασσα και την όμορφη πόλη της Παροικιάς. Τα δωμάτια του Heliolithos Blue Bay έχουν όλα κλιματισμό, τηλεόραση, θέα στη θάλασσα, πρόσβαση στο internet, ψυγείο και σε ορισμένα studios συσκευές  κουζίνας για μαγείρεμα.
Heliolithos Blue Bay είναι μόλις 1,5 χιλιόμετρα από το κέντρο της Παροικιάς. Πολύ κοντά βρίσκονται μερικές από τις πιο όμορφες παραλίες της Πάρου, Κριός και  Μαρτσέλο, ενώ η παραλία Λιβάδια απέχει μόλις 10 λεπτά με τα πόδια από το δωμάτιό σας.

Πάνος Στούντιο

Τα Πάνος Στούντιο βρίσκονται μόλις 150μ από την Παναγία Εκατονταπυλιανή στην Πάρο. Είναι προσφάτως ανακενισμένα και πλήρως εξοπλίσμενα. Τα στούντιο είναι για 2-4 άτομα και προσφέρουν μπαλκόνια με θέα το χωριό, την θάλασσα και το ηλιοβασίλεμα, κλιματισμό, τηλεόραση, WiFi και κουζίνα.

John's Rooms & Studios

John's Rooms & Studios βρίσκεται στην Παροικιά, στο κυκλαδίτικο νησί της Πάρου, προσφέροντας στούντιο για 2, 3 & 4 άτομα, με κουζίνα, τηλεόραση και κλιματισμό. Τα δωμάτια βρίσκονται σε μια ήσυχη κατοικημένη περιοχή, 350μ. από το κέντρο της πόλης, ιδανικό για όσους επιθυμούν να περπατήσουν, καθώς τα πάντα είναι σε κοντινή απόσταση: σούπερ μάρκετ, ταχυδρομείο και πολλά καταστήματα. Η κοντινότερη παραλία Λιβάδια, είναι 400μ. μακριά.

Bizas Rooms

Για την διαμονή σας στην Πάρο, τα ενοικιαζόμενα δωμάτια Μπιζάς βρίσκονται σε έναν μεγάλο και γεμάτο πολύχρωμα λουλούδια κήπο, σε ήσυχο εξοχικό σημειο, με θέα την παλιά πόλη και λιμάνι της Πάρου, την Παροικία.
Σε απόσταση περίπου 10 λεπτών είναι το κέντρο της καλοδιατηρημένης, παραδοσιακής παλιάς πόλης με την αγορά και τις αμέτρητες επιλογές σε εμπορικά καταστήματα, εστιατόρια και μπαρ.
Με 15 λεπτά περπάτημα βρίσκεστε στις πλησιέστερες παραλίες, στο κέντρο της έντονης νυχτερινής ζωής, καθώς και στην Εκατονταπυλιανή, την Εκκλησία με τις 100 πόρτες, και μία από τις παλαιότερες της Ελλάδας.
Η θέα στο ηλιοβασίλεμα από τα ενοικιαζόμενα δωμάτια Μπιζάς κόβει την ανάσα και θα σίγουρα θα είναι μια από τις πιο αξιομνημόνευτες στιγμές σας από τις διακοπές στην Πάρο.

Paros Eden Park

Paros Eden Park βρίσκεται σε απόσταση μόλις 150μ από την εκθαμβωτική παραλία του Κριού και 700μ από την Παροικιά και το λιμάνι της Πάρου. Επόμενη στη σειρά μετά το Κριό, την πιο όμορφη παραλία της Πάρου,η παραλία Μαρτσέλο εμφανίζεται με τα κρυστάλλινα νερά της και ανοίγει το δρόμο για την κάθε μία από τις υπόλοιπες υπέροχες παραλίες της Πάρου.
Θα νιώσετε σαν στο σπίτι σας, όπως θα ανακαλύψετε άνετα δωμάτια, τα οποία έχουν τη δική τους βεράντα και άμεση πρόσβαση στους πανέμορφους κήπους του Paros Eden Park. Αργότερα, απολαύστε μια χαλαρωτική βουτιά στην πισίνα και και το εκθαμβωτικό ηλιοβασίλεμα της Πάρου.

Moschoula Studios

Τα στούντιο της Μοσχούλας βρίσκονται σε κεντρικό σημείο του νησιού, στην τοποθεσία 'Λιβάδια', απ'όπου μπορείτε να ανακαλύψετε όλα τα αξιοθέατα της Παροικιάς, όπως και να γευτείτε την έντονη νυχτερινή ζωή της πρωτεύουσας του νησιού. Η πλησιέστερη αμμουδερή παραλία δεν απέχει πάνω από 400 μέτρα από το συγκρότημα δωματίων.
Τα ενοικιαζόμενα δωμάτια βρίσκονται ακόμα σε απόσταση 400 μέτρων από το κέντρο της Παροικιάς, άρα σε απόσταση αναπνοής από το πλήθος μαγαζιών, καφεστιατορίων, μπουτίκ και bars της πόλης που απευθύνονται σε όλα τα γούστα.
Για όσους ενδιαφέρονται να ανακαλύψουν και άλλους προορισμούς στην Πάρο, η πλησιέστερη στάση λεωφορείου απέχει 5 λεπτά με τα πόδια από τη Μοσχούλα.

Villa Katerina

Villa Katerina στη Παροικία, την πρωτεύουσα και λιμάνι της Πάρου, και διαθέτει  δωμάτια, στούντιο και διαμερίσματα που μπορούν να φιλοξενήσουν από 2 έως 5 άτομα.
Υπάρχει ένας κατάφυτος πράσινος κήπος, πισίνα, ένα σκιασμένο μπαρ και εγκαταστάσεις για μαγείρεμα. Τα παιδιά μπορούν να παίζουν δίπλα στην πισίνα, όπου υπάρχουν κούνιες, τσουλήθρες κ.λ.π.
Η Βίλα Κατερίνα βρίσκεται επίσης πολύ κοντά στην παραλιακή οδό, λίγα λεπτά περπάτημα από την αμμώδη παραλία της πόλης, καθώς και από τα καφέ, μπαρ, εστιατόρια και εμπορικά καταστήματα της κοσμοπολίτικης Παροικίας. Η παλιά πόλη με τα στενά ασβεστωμένα πλακόστρωτα σοκάκια και το Βενετσιάνικο κάστρο βρίσκονται σε πολύ μικρή απόσταση και αποτελούν το κέντρο της νυχτερινής ζωής της πόλης.
Ωστόσο, αυτή η τόσο βολική τοποθεσία, παραμένει μια πολύ ήσυχη γειτονιά.

Marisa Rooms

Marisa Rooms διαθέτει οχτώ ενοικιαζόμενα δίκλινα και τρίκλινα δωμάτια Α΄ Κατηγορίας, που διακρίνονται για τη φιλόξενη και οικογενειακή τους ατμόσφαιρα.
Το κατάλυμα βρίσκεται 200 μέτρα από το κεντρικό λιμάνι της Πάρου και απέχει μόλις 70 μέτρα από την όμορφη παραλία της Παροικιάς Λιβάδια. Μια χρυσή αμμουδιά με γαλαζοπράσινα νερά και εύκολη πρόσβαση για όσους δεν έχουν διάθεση για περπάτημα και μετακινήσεις.
Στα 50 μέτρα, σε απόσταση αναπνοής από τα Marisa Rooms, είναι στη διάθεσή σας σουπερμάρκετ, φούρνος, ταβέρνες, καφετέριες και το Κέντρο Υγείας της Πάρου και μόλις στα 20 μέτρα υπάρχει στάση, από όπου μπορείτε να πάρετε λεωφορείο και να περιηγηθείτε σε όλο το νησί.
Η περίφημη νυχτερινή διασκέδαση της Παροικιάς απέχει από τα δωμάτιά μας 400 μέτρα, αρκετά κοντά για να είναι εύκολα προσιτή, αλλά και αρκετά μακριά  για να απολαύσετε ήρεμες διακοπές.

Siroco's Rooms & Studios

Siroco’s είναι ένα μικρό συγκρότημα που αποτελείται από διάφορους τύπους δωματίων και στούντιο, τα οποία είναι διαθέσιμα όλο το χρόνο.
Διαθέτει πισίνα και περιβάλλεται από μία ωραία αυλή, που αποτελούν ιδανικούς χώρους για να δροσιστείτε και να χαλαρώσετε τις ζεστές μέρες του καλοκαιριού στη Πάρο.
Siroco’s βρίσκεται σε μια ήσυχη περιοχή, σε κοντινή απόσταση με τα πόδια (5 λεπτά) από την γραφική πόλη, τα καταστήματα, τις παραλίες και την κύρια παραλία, όπου κατά μήκος του δρόμου υπάρχουν πολλά μπαρ, καφετέριες και εστιατόρια.
Επίσης σε κοντινή απόσταση υπάρχει ο κεντρικός σταθμός των λεωφορείων, με τακτικά δρομολόγια προς όλα τα μέρη της Πάρου.

Angeliki's Studios

Τα Στούντιο Αγγελική βρίσκονται λίγα λεπτά με τα πόδια από την παλιά πόλη, τον περιφερειακό δρόμο της Παροικίας, με διάφορα καταστήματα, από είδη ρουχισμού μέχρι σούπερ μάρκετ, και τη στάση λεωφορείου με δρομολόγια προς το νότιο μέρος του νησιού: την Πούντα με τα πλοία προς Αντίπαρο και τις κοντινές παραλίες Παρασπόρο και Δελφίνι, όπου μπορείτε να πάτε και με τα πόδια σε 10-20 λεπτά.
Το λιμάνι είναι στα 300μ. και η κοντινότερη παραλία, τα μπαρ και κλαμπ στα 180μ. Η κεντρική στάση λεωφορείου είναι σε απόσταση περίπου 10 λεπτών. Η περιοχή είναι ιδιαίτερα ήσυχη, καθώς υπάρχουν μόνο σπίτια τριγύρω.

Pension Anna Spanou

Η πανσιόν της ?ννας Σπανού, βρίσκεται σε έναν ήσυχο δρόμο στην καρδιά της παλιάς πόλης της Παροικίας (μία από τις μεγαλύτερες πόλεις των Κυκλάδων), στην Πάρο.
Πολύ κοντά στην αρχαία αγορά με τα αμέτρητα δαιδαλώδη ασβεστωμένα πλακόστρωτα σοκάκια, τα εμπορικά καταστήματα, εστιατόρια, καφέ και μπαρ. Η παραλιακή οδός με τα εντυπωσιακά ηλιοβασιλέματα βρίσκεται μόλις 5 λεπτά με τα πόδια μακριά. Το ίδιο και οι κοντινές παραλίες, ενώ από το λιμάνι μπορείτε να επισκεφθείτε τις παραλίες στην άλλη πλευρά του κόλπου, χρησιμοποιώντας τα συχνά δρομολόγια των καϊκιών που ξεκινούν από εκεί.
Εάν έχετε αυτοκίνητο θα εκτιμήσετε την ύπαρξη των 2 κοντινών, μεγάλων, ελεύθερων πάρκινγκ, ενώ αρκετές στάσεις λεωφορείων εξυπηρετούν δρομολόγια για το υπόλοιπο νησί.

Maria Studios

Τα Studios Μαρία βρίσκονται στην πρωτεύουσα του νησίου, Παροικία, σε μια ήσυχη και κεντρική τοποθεσία, 500 μέτρα απο το λιμάνι και 150 μέτρα από την αμμουδερή πλάζ ¨Κάτω Γυαλός¨. Είναι 2 κλειδίων και αποτελούνται απο 8 πλήρες εξοπλισμένα δωμάτια.
Κοντά στα Studios υπάρχουν πολλά παραδοσιακά εστιατόρια, ουζερί και καφετέριες με θέα την θάλασσα. Σε μικρή απόσταση βρίσκεται ο παλιός παραδοσιακός οικισμός με τα πλακόστρωτα και γραφικά στενάκια, η Εκκλησία Εκατανταπυλιανή καθώς και η νυχτερινή ζωή του νησίου.
Τα δωμάτια υπόσχονται να αντεπεξέλθουν στις απαιτήσεις των πελατών μας.

Athina Loinge Appartments

Το Athina Loinge Appartments βρίσκεται στην Παροικία την πρωτεύουσα του νησιού περίπου 650μ από το λιμάνι. Μόνο μια δροσερή ανάσα μακριά από οργανωμένη παράλια(150μ). Για τους λάτρεις της παραδοσιακής και μη γαστρονομίας το AΤΗΙΝΑ βρίσκεται 100μ από ταβερνάκια και μόλις 450μ από τα γραφικά σοκάκια της παλιάς πόλης με τα αμέτρητα μαγαζάκια.
Τα δωμάτια μπορούν να φιλοξενήσουν από 2 έως 4 άτομα και είναι πλήρως εξοπλισμένα με σκοπό να ικανοποιήσουν και τους πιο απαιτητικούς. Επίσης, διαθέτουν ψυγείο, κλιματισμό, πολυκουζινάκι, τηλεόραση, μπαλκόνι.

Διαμερίσματα Αμπέλι

Τα διαμερίσματα Αμπέλι βρίσκονται στην Παροικία της Πάρου και όλες οι μετακινήσεις σας γίνονται με τα πόδια καθώς βρίσκονται πολύ κοντά σε όλα τα σημεία ενδιαφέροντος της πρωτεύουσας του νησιού και υπάρχουν κοντά στάσεις λεωφορείων με τα οποία μπορείτε να γυρίσετε όλο το νησί.
Τα καταλύματα μπορούν να φιλοξενήσουν από μοναχικούς ταξιδιώτες ως και εξαμελής οικογένειες. Στα δωμάτια θα βρείτε ατομικό μπάνιο, μπαλκόνι, ψυγείο, τηλεόραση, κλιματιστικό. Επίσης υπάρχουν και πολλά άλλα τα οποία προσφέρονται μετά από την δική σας επιθυμία.

Marioly Village Inn

Το Marioly είναι ένα παραδοσιακό και ήσυχο συγκρότημα δωματίων το οποίο βρίσκεται στην Παροικιά, την πρωτεύουσα της Πάρου και αποτελείται από 10 ευρύχωρα στούντιος και διαμερίσματα.
Τα studios και τα διαμερίσματα του Marioly είναι όλα δίχωρα, δίκλινα, τρίκλινα, τετράκλινα (υπάρχει δυνατότητα για πεντάκλινο με την προσθήκη ενός έξτρα κρεβατιού). Όλα έχουν το δικό τους μπαλκόνι ή βεράντα. Διαθέτουν πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα. Επίσης διαθέτουν wi-fi internet, κλιματισμό, τηλεόραση και ατομικό λουτρό.

Helliniko

Το Helliniko βρίσκεται σε κοντινή απόσταση από την παραλία Λιβάδια (μόλις 70μ.). Η κατασκευή των δωματίων διατηρεί την παραδοσιακή κυκλαδίτικη αρχιτεκτονική. Το ξενοδοχείο, εκτός από το γεγονός ότι βρίσκεται σε ήσυχη τοποθεσία, 700 μέτρα από το κέντρο της Παροικιάς, περιβάλλεται από έναν πανέμορφο κήπο.
Τα δωμάτια του Helliniko προσφέρουν θέα στο κήπο ή το βουνό και διαθέτουν ιδιωτικό μπάνιο με ντους και στεγνωτήρα μαλλιών, A/C, δωρεάν WiFi σε όλους τους χώρους, τηλεόραση, ψυγείο, τραπεζαρία. Κοντά στο Helliniko θα βρείτε επίσης δωρεάν χώρο στάθμευσης αυτοκινήτων. 


 



 


 


 



 


 


 


 


 


 

 




 


 



 






 


 

Σχόλια

Τα Brands Μας