Έχεις απορία για τη Χίο?
Ρώτησε έναν ντόπιο!

Σύγκρινε τιμές ξενοδοχείων!

Δραστηριότητες στην Χίος / Θαλάσσια Σπορ / Ιστιοπλοΐα στην Χίο

Στην Χίο μπορείτε να απολαύσετε εκδρομές με ιστιοπλοϊκά. Έχετε την δυνατότητα επιλογής διάφορων πακέτων όπως ο γύρος του νησιού, συνήθως μέσε σε 4 ημέρες, κρουαζιέρες στα κοντινά νησιά όπως Σάμος, Ικαρία, Μυτιλήνη ή στις Κυκλάδες, οι οποίες διαρκούν 7 ημέρες, καθώς και ημερήσιες εκδρομές σε παραλίες της Ανατολικής πλευράς της Χίου ή στης Οινούσσες.
Συμμετέχοντας στο γύρο του νησιού, σας δίνεται η ευκαιρία να ανακαλύψετε τις παρθένες παραλίες της Χίου, στης οποίες η πρόσβαση με συμβατικά μέσα είναι σχεδόν αδύνατη. Επιπλέον πραγματοποιούνται στάσεις στα λιμανάκια των χωριών που βρίσκονται στις δυτικές ακτές της Χίου, όπως Βολισσός, Επορειός και Μεστά.
Οι ημερήσιες κρουαζιέρες έχουν αφετηρία την πόλη της Χίου. Ξεκινάνε το πρωί και τελειώνουν αργά το απόγευμα και συνδυάζουν μπάνιο σε παραλίες ή κόλπους με γεύμα εν πλω.
Επίσης μπορείτε νοικιάσετε ιστιοπλοϊκό. Η εταιρείες ενοικίασης ιστιοπλοϊκών στην Χίο, προσφέρουν ανταγωνιστικές τιμές, ενδεικτικά, έως 5300€ για σκάφος χωρητικότητας 12 ατόμων και έως 2300€ για σκάφος χωρητικότητας 10 ατόμων την υψηλή περίοδο του καλοκαιριού εβδομαδιαίως, εάν είναι επιθυμητό σας παρέχουν καπετάνιο και με αυτόν τον τρόπο μπορείτε, ανεξάρτητα, να ανακαλύψετε τα μέρη που θέλετε, όπως η κοντινή Τουρκία.

Για να λάβετε τις πιο έγκυρες πληροφορίες για την Χίο και για την ιστιοπλοΐα στην Χίο, μιλήστε με έναν ντόπιο κάτοικο της Χίου μέσω του live chat              
                       
        
             

 

Σχόλια

Τα Brands Μας