Έχεις απορία για την Σκιάθο?
Ρώτησε έναν ντόπιο!

Σύγκρινε τιμές ξενοδοχείων!

Δραστηριότητες στην Σκιάθος / Σκιαθος Παραλιες / Καναπίτσα

Μια από τις καλύτερες παραλίες της Σκιάθου, η Καναπίτσα, βρίσκεται επίσης στο ακρωτήρι Καλαμάκι, το οποίο είναι το νοτιότερο τμήμα της Σκιάθου.
Η Καναπίτσα έχει σχεδόν πάντα ήρεμα νερά τα οποία είναι πεντακάθαρα. Είναι περικυκλωμένη από βράχους πάνω στους οποίους τα δένδρα φτάνουν έως την ακτή. Η παραλία είναι αμμώδη, με ομβρέλες και ξαπλώστρες. Η επιλογές σε θαλάσσια σπορ είναι πολλές. Καταδύσεις, wind surfing καθώς και θαλάσσιο σκι είναι τα πιο δημοφιλή. Στην περιοχή θα βρείτε επίσης πολλές επιλογές όσον αφορά την πεζοπορία. Το ακρωτήρι είναι καταπράσινο με πολλά μονοπάτια και το περπάτημα είναι ευχάριστο, ιδικά τις απογευματινές ωραίες. Σας προτείνουμε ως προορισμό, το δυτικό τμήμα του ακρωτηρίου, από το οποίο μπορείτε να θαυμάσετε το ηλιοβασίλεμα.
Μια ξεχωριστή δραστηριότητα είναι το θαλάσσιο ταξί, το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να φτάσετε στις πανέμορφες νησίδες απέναντι και σε άλλες παραλίες.
Γύρω από το χωριό Καναπίτσα, από το οποίο η παραλία πήρε το όνομα της, υπάρχουν ξενοδοχεία και ενοικιαζόμενα δωμάτια. Κάποια από αυτό έχουν θέα την παραλία. Δεν λείπουν και οι ψαροταβέρνες οι οποίες φημίζονται για την ποιότητα των πιάτων τους.
Για να φτάσετε στην Καναπίτσα, θα χρειαστεί να περπατήσετε περίπου 10 λεπτά από την στάση λεωφορείου, αλλά αξίζει να την επισκεφτείτε!

Για να λάβετε τις πιο έγκυρες πληροφορίες για την Σκιάθο και τις παραλίες της Σκιάθου, μιλήστε με έναν ντόπιο κάτοικο της Σκιάθου μέσω του live chat!



Σχόλια

Τα Brands Μας