Έχεις απορία για την Σύρο?
Ρώτησε έναν ντόπιο!

Σύγκρινε τιμές ξενοδοχείων!

Δραστηριότητες στην Σύρος / Συρος Παραλιες / Αρμεός

Η παραλία Αρμεός βρίσκεται στις δυτικές ακτές της Σύρου, 9 χιλιόμετρα από την Ερμούπολη, νότια του Γαλησσά (πίσω από έναν λόφο). Για να φτάσετε στην παραλία θα πρέπει να περπατήσετε από την παραλία του Γαλησσά, αλλά η ομορφιά και η ησυχία του Αρμεού θα σας αποζημιώσει.. Στην παραλία δεν υπάρχουν εγκαταστάσεις και δεν είναι οργανωμένη, για αυτό σας συνιστάμε να έχετε μαζί σας τα απαραίτητα όπως νερό και σνακ. Αποτελείται από βότσαλο και βράχους με πεντακάθαρα νερά. Είναι προστατευμένη από τους ισχυρούς ανέμους και είναι κατάλληλη για καταδύσεις λόγω βραχώδους υποθαλάσσιου εδάφους. Εξαιτίας της απομόνωσης της, η παραλία προσελκύει και γυμνιστές.
Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι σε κοντινή απόσταση από το Αρμεός βρίσκεται το γνωστό εκκλησάκι Αγιος Στέφανος, χτισμένο μέσα σε σπηλιά.
Για να φτάσετε στην παραλία, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το λεωφορείο από την Ερμούπολη για την παραλία του Γαλησσά και στην συνέχεια να συνεχίσετε με τα πόδια για μερικές εκατοντάδες μέτρα.
 

Για να λάβετε τις πιο έγκυρες πληροφορίες για την Σύρο και τις παραλίες της Σύρου, μιλήστε με έναν ντόπιο κάτοικο της Σύρου μέσω του live chat! 



 

Σχόλια

Τα Brands Μας