Έχεις απορία για τα Χανιά?
Ρώτησε έναν ντόπιο!

Σύγκρινε τιμές ξενοδοχείων!

Δραστηριότητες στην Χανιά / Χανια Παραλιες / Πλατανάκια

Η Παραλία Πλατανάκια βρίσκεται 58 χιλιόμετρα από τα Χανιά στις δυτικές ακτές της Κρήτης και αποτελεί έναν προορισμό μόνο για τους πιο τολμηρούς. Είναι εντελώς απομονωμένη ανάμεσα σε σχεδόν κατακόρυφους βράχους. Υπάρχουν τρεις τρόποι για να φτάσετε στην παραλία, κατεβαίνοντας το φαράγγι του Κάμπου, μια διαδρομή η οποία διαρκεί περίπου δυο ώρες και το ποταμάκι μέσα στο φαράγγι περιέχει νερό
του περισσότερους μήνες του χρόνου, με jeep τα οποία θα πρέπει να περάσουν από δυσβάστακτους χωματόδρομους και, η πιο απλή, ακλουθώντας το απότομο μονοπάτι από την διπλανή παραλία του Σφηναριού, το οποίο ξεκινάει από το νότιο τμήμα της. Και αυτή η διαδρομή χρειάζεται προσοχή. Στο Σφηνάρι μπορείτε να φτάσετε με λεωφορείο από τα Χανιά ή την Κίσσαμο.
Τα Πλατανάκια είναι ανεξερεύνητη παραλία και για αυτό δεν συγκεντρώνει πολλούς επισκέπτες. Αποτελείται από άμμο και βράχους για αυτό συνιστάμε να έχετε μαζί σας μάσκα και βατραχοπέδιλα. Επίσης πρέπει να έχετε μαζί σας τα απαραίτητα όπως νερό και σνακ.

Για να λάβετε τις πιο έγκυρες πληροφορίες για τα Χανιά και τις παραλίες στα Χανιά, μιλήστε με έναν ντόπιο κάτοικο των Χανίων μέσω του live chat!



Σχόλια

Τα Brands Μας