Έχεις απορία για την Νάξο?
Ρώτησε έναν ντόπιο!

Σύγκρινε τιμές ξενοδοχείων!

Tips για Νάξος / Tips για παραλίες και αξιοθέατα Νάξου, Αγια Αννα

Αγια Αννα Ναξος

Η πιο γνωστή παραλία της Νάξου είναι η Αγία Αννα. Πεντακάθαρα νερά, οργανωμένη με ομπρέλες και ξαπλώστρες, με ωραία ταβερνάκια και καφετέριες κοντά στην θάλασσα. Πρέπει να είναι από τις πρώτες επιλογές των επισκεπτών!

Μαρία από Νάξο

Η Αγια Αννα ήταν φοβερή! Η καλύτερη παραλία στην Νάξο με πεντακάθαρη θάλασσα και άμμο. Έχει και κάθε είδους μαγαζιά κατά μήκος της.

Αγγέλα από Αθήνα

Η παραλία της Αγιας Αννας είναι απολαυστική κάθε στιγμή της μέρας. Το μεσημέρι έχει ωραίο κόσμο και οικογένειες, αλλά όχι πολυκοσμία γιατι είναι μεγάλη σε μήκος, και το απόγευμα εντυπωσιακό ηλιοβασίλεμα πάνω από τη Πάρο..

Πέτρος από Αθήνα

Η Νάξος έχει πολλές αμμώδη παραλίες αλλά η Αγια Αννα ίσος να είναι η πιο κατάλληλη για παιδιά επειδή έχει ρηχά νερά. Οι τιμές ξαπλώστρας είναι λίγο τσουχτερές.

Δημήτρης από Αθήνα


Πεντακάθαρη παραλία με κρυστάλλινα νερά και θέα την Πάρο.

Σοφία

Η παραλία της Αγιας Αννας έχει μεγάλο μήκος και μόνο ένα τμήμα της είναι οργανωμένο. Με 8 ευρω το ζευγάρι ξαπλώστρας συμφέρει να ξαπλώσεις στο μη οργανωμένο κομμάτι!

Γιώργος από Ελευσίνα

Ακριβό αλλά πολύ ωραίο μέρος! Τις απογευματινές ώρες ειδικά όταν πέφτει ο ήλιος και φυσάει το απογευματινό αεράκι είναι απερίγραπτα!

Ελένη

Μείναμε σε ένα από τα ξενοδοχεία στην Αγια Αννα, 20 μέτρα από την παραλία. Ήταν μια αξέχαστη εμπειρία το να μένουμε τόσο κοντά στην θάλασσα και το βράδυ να κάνουμε μια χαλαρωτική βόλτα δίπλα στην θάλασσα. Μας εντυπωσίασε η Νάξος και σίγουρα θα ξανάρθουμε!

Ζέφη από Αθήνα

Η Αγια Αννα είναι μέρος για ολοήμερη εκδρομή. Φτάνεις το μεσημέρι και πίνεις καφέ, μετά πηγαίνεις για ηλιοθεραπεία στην παραλία, στο μέρος που δεν είναι οργανωμένη γιατί υπάρχει χρέωση και για ξαπλώστρα αλλά και για ότι παραγγείλεις, και μετά πηγαίνεις σε μια από τις ταβέρνες οι οποίες σερβίρουν φρέσκα θαλασσινά. Αν απέμεινε λίγη ενέργεια μπορείς να συνεχίσεις για ποτό στο παραλιακό δρόμο προς την παραλία του Αγιου Προκοπίου.

Αντώνης  
       
 

Για περισσότερα tips για την Νάξο μιλήστε με έναν ντόπιο κάτοικο της Νάξου μέσω του live chat ή επισκεφτείτε το Tips για Νάξος.

Σχόλια

Τα Brands Μας