Έχεις απορία για τη Σαντορίνη?
Ρώτησε έναν ντόπιο!
Σύγκρινε τιμές ξενοδοχείων!

Tips για Σαντορίνη / Tips για παραλίες και αξιοθέατα Σαντορίνης, Ηλιοβασιλεμα Σαντορινη

Ηλιοβασιλεμα Σαντορινη

Το ηλιοβασίλεμα ήταν πολύ καλό, η τιμή για τις φράουλες που παραγγείλαμε στην καφετέρια, όχι και τόσο καλή.. Αυτό που άξιζε περισσότερο ήταν να βλέπεις την Θήρα καθώς έπεφτε ο ήλιος!

Μάρκος από Αθήνα

Η καλύτερη θέα για το ηλιοβασιλεμα στη Σαντορίνη παίζει να είναι αυτή στην άκρη της Οίας. Βέβαια πρέπει να πας από νωρίς για να βρεις καλή θέση γιατί μαζέβεται πολύς κόσμος

Ηλίας από Αθήνα

Δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να τελειώνει μια γεμάτη μέρα από το να βλέπεις το ηλιοβασιλεμα από την βεράντα του ξενοδοχείου στη Σαντορίνη.. Το μόνο που έλειπε ήταν ένα Jacuzzi!

Ανδρέας από Αθήνα

Συστήνω σε όλους ηλιοβασίλεμα από το Μεγαλοχώρι. Το ηφαίστειο δεν εμποδίζει την θέα του ηλίου να βυθίζεται στην θάλασσα και είναι φοβερά! Για πολλές φωτογραφίες!

Στέλλα από Αθήνα

Εμείς απολαύσαμε το ηλιοβασίλεμα με λίγο διαφορετικό τρόπο, εκτός από τον κλασικό φυσικά. Κάναμε ένα sunset tour με σκάφος. Μπορεί να ακούγετε ακριβό αλλά δεν είναι και τόσο. 60 ευρω το άτομο τα οποία αξίζουν όχι μόνο για το ηλιοβασίλεμα αλλά γενικά. Μέσα στα 60 ευρω είναι και το φαγητό και απεριόριστα ποτά.

Αλέξανδρος από Αθήνα

Ήταν πραγματικά πολύ ωραίο, σε πολλά μέρη βλέπεις ηλιοβασίλεμα αλλά η Σαντορίνη το κάνει λίγο πιο μαγικό. Μπορεί επειδή είναι γνωστή για αυτό, μπορεί επειδή είναι το ηφαίστειο ή ίσος επειδή το βλέπουμε από κομμένο βράχο. Έχει πάντως μεγάλη δόση ρομαντισμού…

Ιωάννα από Αθήνα       

Για περισσότερα tips για την Σαντορίνη μιλήστε με έναν ντόπιο κάτοικο της Σαντορίνης μέσω του live chat ή επισκεφτείτε το Tips για Σαντορίνη.

Σχόλια

Τα Brands Μας