Έχεις απορία για την Νάξο?
Ρώτησε έναν ντόπιο!

Σύγκρινε τιμές ξενοδοχείων!

Tips για Νάξος / Tips για φαγητό και ταβέρνες στην Νάξο

 

Waffle House Νάξος

Μακράν hot spot της Νάξου είναι το Waffle House! Ίσος οι καλύτερες στην Ελλάδα και προέρχονται από την Νάξο. Συνήθως έχει πολύ κόσμο που κλείνει όλο το τετράγωνο, αλλά αξίζει!!

Ιάκωβος από Αθήνα

Η γεύση των παγωτών δεν περιγράφεται! Εκτός από αυτό υπήρχε και μεγάλη ποικιλία γεύσεων. Η βάφλα από μόνη της θα μπορούσε να είναι λίγο καλύτερη, αλλά και πάλι ήταν σπέσιαλ!

Αλέξανδρος από Αθήνα

Κατά την διαμονή μου στην Νάξο ποτέ δεν έβρισκα χώρο για να κάτσω και να δοκιμάσω την βάφλα, έπαιρνα σκέτο παγωτό, ασύλληπτο! Όλο το πακέτο το δοκίμασα στην Βουλιαγμένη, σταθερή αξία!

?ρης από Αθήνα

Αρκετά ακριβά αλλά πολύ νόστιμα παγωτά με πολλές επιλογές dressing. Μια φορά στο τόσο, λόγω τιμών, αξίζει!

Ντίνα από Αθήνα

Φανταστικά βάφλες και οι γεύσεις παγωτών! Το συνιστώ σε όλους

Αndre

Με τίποτα δεν μπορούσαμε να βρούμε τραπέζι στην Χώρα για να κάτσουμε και ευτυχώς μάθαμε ότι υπάρχει ένα στην Πλάκα και καταφέραμε, επιτέλους να το δοκιμάσουμε! Με τέτοιες γεύσεις θα μπορούσε να υπάρχει και ένα στο κέντρο της Αθήνας, μην τρέχουμε μέχρι την Βουλιαγμένη..

Θεοδώρα από Αθήνα 

Παγωτό με γεύση τσουρέκι δεν έχω ξανά δει, όπως και πολλές άλλες, αλλά αυτό μου έκανε την εντύπωση. Αν ήταν και λίγο πιο φθηνό θα ήταν πολύ καλύτερα.

Τάκης από Αθήνα    

Για περισσότερα tips για την Νάξο μιλήστε με έναν ντόπιο κάτοικο της Νάξου μέσω του live chat ή επισκεφτείτε το Tips για Νάξος.

Σχόλια

Τα Brands Μας