Έχεις απορία για την Μύκονο?
Ρώτησε έναν ντόπιο!

Σύγκρινε τιμές ξενοδοχείων!

Tips για Μύκονος / Μυκονος Παραλιες Γυμνιστων

Η παραλία Super Paradise βρίσκεται στην περιοχή Πλιντρί, 7 χλμ από τη Χώρα, στο νοτιοανατολικό τμήμα του νησιού και μια απο τις πιο δημοφιλείς. Αποτελεί μια μοναδικής ομορφιάς παραλία με κρυστάλλινα νερά και χρυσή άμμο, οργανωμένη με ομπρέλες, ξαπλώστρες, ντους και ποικιλία από επιλογές, όπως  αθλητικό κέντρο, ένα μεγάλο beach bar, εστιατόριο και ενοικιαζόμενα δωμάτια. Αν είστε λάτρης των parties, τότε η παραλία αυτή είναι ιδανική για εσάς αφού κατά τη διάρκεια της θερινής περιόδου διαρκoύν όλη τη ημέρα! Η παραλία Super Paradise προσελκύει κυρίως νέους ανθρώπους, αλλά και γυμνιστές που απολαμβάνουν το κοκτέιλ τους και τις βουτιές τους.  Η παραλία είναι προσβάσιμη με καραβάκι από το μικρό λιμάνι του Πλατύ Γιαλού, αντί αυτοκίνητου, αφού ο δρόμος είναι πολύ στενός.

H παραλία Ελιά βρίσκεται στο ομώνυμο χωριό, 10χλμ από τη Χώρα, στο νότιο τμήμα του νησιού και θεωρείται μια από τις πιο όμορφες και ήσυχες παραλίες της Μυκόνου. Θα θαυμάσετε τα κρυστάλλινα νερά και την λευκή άμμο της παραλίας. Η Ελιά προσφέρει ένα ευρύ φάσμα εγκαταστάσεων που καλύπτει όλα τα γούστα, όπως ταβέρνες, beach bars, ένα κέντρο θαλάσσιων σπορ, καθώς και ξενοδοχεία. Ένα τμήμα της παραλίας προτιμάται από τους ομοφυλόφιλους, αλλά και απο τους γυμνιστές. Σε σύγκριση με τις παραλίες Super Paradise και Paradise, η Ελιά θεωρείται πιο ήσυχη, δεδομένου ότι είναι η τελευταία στάση της θαλάσσιας συγκοινωνίας από τον Πλατύ Γιαλό. Εκτός από την πρόσβαση απο την θάλασσα, η παραλία είναι προσβάσιμη με λεωφορείο από τη Χώρα ή με αυτοκίνητο.

Η παραλία του Αγίου Σώστη βρίσκεται στο βόρειο τμήμα του νησιού, 6 χλμ από τη Χώρα.
Είναι μια μεγάλη, ήσυχη, αμμώδης, μη οργανωμένη παραλία, χωρίς beach bars, ή άλλες εγκαταστάσεις. Αυτό θα σας δώσει μια αίσθηση ελευθερίας, αλλά σας συνιστούμε να φέρετε τον απαραίτητο εξοπλισμό, ομπρέλα, καπέλο και νερό.
Η παραλία του Αγίου Σώστη ήταν γνωστή στο παρελθόν για τους γυμνιστές που σύχναζαν εκεί, αλλά αποτελεί αγαπημένη τους παραλία ακόμη και σήμερα.
Επίσης, υπάρχει μια μικρή ταβέρνα (της Κικής) με πεντανόστιμο φαγητό που είναι ανοιχτή μόνο το απόγευμα.
Η παραλία είναι προσβάσιμη μόνο με αυτοκίνητο ή μοτοσικλέτα, καθώς δεν υπάρχουν λεωφορεία.

Σχόλια

Τα Brands Μας