Έχεις απορία για την Κεφαλονιά?
Ρώτησε έναν ντόπιο!

Σύγκρινε τιμές ξενοδοχείων!

Tips για Κεφαλονιά / Tips για παραλίες και αξιοθέατα Κεφαλονιάς, Φισκαρδο

Φισκαρδο Κεφαλονια

Το Φισκάρδο ήταν το μακράν πιο γραφικό λιμανάκι της Κεφαλονιάς που επισκεφτήκαμε. Τα πολύχρωμα νεοκλασικά και σύγχρονα σπίτια που από την μία έχουν την θάλασσα και από την άλλη τα καταπράσινα βουνά ήταν πολύ εντυπωσιακά. Και το φαγητό στην ταβέρνες, πολύ νόστιμο!

Γιώτα από Αθήνα

Κοντά στο Φισκάρδο υπάρχει μια φανταστική παραλία, η Έμπλυση. Θα σας πάρει κανένα 20πτο για να φτάσετε με τα πόδια αλλά αξίζει την ταλαιπωρία στον ήλιο! Είναι ένας μικρός κόλπος με λευκά βότσαλα και γύρο-γύρο έχει πρασινάδα. Πολύ καλό! PS δεν είναι οργανωμένη.

Αργύρης από Αθήνα


Νομίζω ότι μια καλή εμπειρία στο Φισκάρδο είναι η ημερήσια εκδρομή με ιστιοπλοϊκό. Μέσα σε μία μέρα θα δείτε πολλά όμορφα μέρη και κυρίως την Ιθάκη και το Κιόνι όπου γίνεται στάση για φαγητό. Αυτή η βόλτα θα σας μείνει αξέχαστη..

Δημήτρης από Πάτρα

Για φαγητό στο Φισκάρδο, προτείνω την ταβέρνα Ellis. Πολύ νόστιμα θαλασσινά σε καλές τιμές.  Δοκιμάστε την σαλάτα με θαλασσινά.

Αλέξανδρος από Αθήνα     

Η παραλία Δαφνούδι, κοντά στο Φισκάρδο, ήταν φανταστική. Το μονοπάτι ανάμεσα στα δέντρα ήταν απολαυστικό ακόμα και το μεσημέρι με 35 βαθμούς! Η παραλία έχει και ένα μικρό σπήλαιο για εξερεύνηση και φωτογραφίες. Επειδή στην παραλία δεν υπάρχει τίποτα, πρέπει να πάρετε μαζί σας τουλάχιστον νερό! Έχει βότσαλα οπότε δεν κάνει για τους λάτρες τις άμμου.

Σπύρος από Αθήνα     

Για περισσότερα tips για την Κεφαλονιά μιλήστε με έναν ντόπιο κάτοικο της Κεφαλονιάς μέσω του live chat ή επισκεφτείτε το Tips για Κεφαλονιά. 

Σχόλια

Τα Brands Μας