Έχεις απορία για την Κεφαλονιά?
Ρώτησε έναν ντόπιο!

Σύγκρινε τιμές ξενοδοχείων!

Tips για Κεφαλονιά / Tips για παραλίες και αξιοθέατα Κεφαλονιάς, Αργοστόλι

Αργοστολι Κεφαλονια

Το Αργοστόλι είναι πολύ ωραίο και δεν το λες χωριό. Είναι αρκετά μεγάλο με ένα άγγιγμα ιταλικού αέρα. Η παραλιακή του είναι πολύ ωραία για να περπατήσεις χωνεύοντας το φαγητό που έφαγες σε μια από τις υπέροχες ταβέρνες.

Σωτηρία από Αθήνα


Στο Αργοστόλι η μεγαλύτερη εντύπωση προκαλεί η πέτρινη γέφυρα. Δεν θυμάμαι το μήκος της αλλά είναι καλό μέρος για εντυπωσιακές φωτογραφίες. Ειδικά αν βγάλετε την 360, θα φαίνεται σαν να στέκεστε πάνω στο νερό!

Νίκος από Πάτρα

Μια απογευματινή βόλτα στην γνωστή αγορά στο Αργοστόλι είναι ένα από τα πράγματα που κάνεις πριν το φαγητό ή ποτό. Τα νεοκλασικά κτίρια βοηθάνε στο να φτιάχνουν την ατμόσφαιρα.

Αλέξανδρος

Το Αργοστόλι θυμίζετε για την ιστορία του και είναι γεμάτο με πολιτιστικά κτήρια όπως μουσεία, βιβλιοθήκες κτλ. Μια εξερεύνηση σε αυτά είναι από τα πράγματα που πρέπει να κάνετε μετά την παραλία..  

Μαρκέλλα

Μας άρεσε το πεζοδρόμιο με τους φοίνικες. Πληροφορηθήκαμε ότι το πεζοδρόμιο είναι κατασκευασμένο από βότσαλα που μαζεύτηκαν στην θάλασσα.

Ζέτα από Αθήνα

Το θέατρο Κέφαλος στο Αργοστόλι ήταν πολύ εντυπωσιακό! Το συνιστώ όχι μόνο για τους λάτρες του θεάτρου αλλά σε όλους!

Δημήτρης

Το Αργοστόλι έχει χτιστεί μέσα σε ένα κόλπο που είναι και φυσικό λιμάνι. Είναι μεγάλη πολύ αλλά διατηρεί την αίσθηση της επαρχίας. Έχει πολλά μνημεία που μπορεί να εξερευνήσει ένας επισκέπτης της Κεφαλονιάς όπως μουσεία, η βιβλιοθήκη, η αγορά, πολλά εστιατόρια με τοπική κουζίνα και δραστήρια νυχτερινή ζωή.

Γιώργος από Κεφαλονιά

Εγώ συνιστώ να γυρίσετε το Αργοστόλι την πρώτη μέρα, είναι αρκετός χρόνος για όλα τα αξιοθέατα της πόλης και μετά να επισκεφτείτε της παραλίες της Κεφαλονιάς. Όσο πιο πολλές μπορείτε γιατί είναι εντυπωσιακές και καλύπτουν όλα τα γούστα.  

Αγγελος

Για περισσότερα tips για την Κεφαλονιά μιλήστε με έναν ντόπιο κάτοικο της Κεφαλονιάς μέσω του live chat ή επισκεφτείτε το Tips για Κεφαλονιά.     

Σχόλια

Τα Brands Μας