Έχεις απορία για τη Σαντορίνη?
Ρώτησε έναν ντόπιο!
Σύγκρινε τιμές ξενοδοχείων!

Tips για Σαντορίνη / Tips για διασκέδαση στην Σαντορίνη, Jojo

 

Jojo Σαντορινη

Το Jojo έχει πολύ καλές και χαλαρές ξαπλώστρες, καλή μουσική και ωραία πισίνα και βέβαια η φοβερή παραλία είναι δίπλα!

Παναγιώτης από Αθήνα

Αρκετά καλές τιμές για αυτό που προσφέρει και δεδομένου ότι βρίσκεται στην Σαντορίνη και στo Περίβολο. Ωραία πισίνα, καλό service και καλό κλαμπ σάντουιτς!

Αννα από Αθήνα

Jojo ήταν μια ωραία εμπειρία για εμάς. Όμορφοι άνθρωποι από όλο τον κόσμο, γρήγορο και ευγενικό προσωπικό, απολαυστικά κοκτέιλ. Σίγουρα αξίζει να το επισκεφθείτε αν είστε στο Περίβολο.

Matt από ΥΠΑ

Τα κοκτέιλ στο Jojo ήταν πολύ καλά φτιαγμένα με φαντασία και μεράκι. Είναι το κατάλληλο μέρος για να γνωρίσεις ωραίο και διασκεδαστικό κόσμο.

Αντρέας από Αθήνα

Σχεδόν ολοημερήσια πάρτι στο Jojo. Ήταν αρκετά εκπληκτικό, αλλά έτσι είναι αυτό το τμήμα της Σαντορίνης. Το φαγητό στο μπαρ της παραλίας ήταν επίσης αξιοσέβαστο και όχι ιδιαίτερα ακριβό, μεγάλο κλαμπ σάντουιτς 9 Ευρώ.

Beata

Φανταστική ατμόσφαιρα και γεμάτο με ανθρώπους που τους αρέσει να χορεύουν και να διασκεδάζουν. Οι επιδόσεις του DJ ήταν φανταστικές, είμασταν όρθοι για ώρες και διασκεδάσαμε πολύ!

Milica από Σερβία

Σαντορίνη φαίνεται πάντα εντυπωσιακή, αυτή ήταν η δεύτερη επίσκεψή μας αλλά μόνο για 4 ημέρες. Την πρώτη μας μέρα πήγαμε στο Jojo και είχαμε εντυπωσιαστεί, μεταξύ άλλων, από το επίπεδο των υπηρεσιών και το γρήγορο φαγητό.

Enrico από Ιταλία

Εξαιρετική μουσική, εξαιρετικά κοκτέιλ, εξαιρετική υπηρεσία. Ευχαριστούμε Αντόνιο!

Thierry

Η περιοχή του Jojo ήταν πολύ άνετη. Μεγάλες ξαπλώστρες και ομπρέλες σε τυπική για τη Σαντορίνη παραλία με τα μαύρα βότσαλα.

Εύα

Ήταν περισσότερο από ευχάριστο, το να πίνεις ένα ωραίο κοκτέιλ αναζητούν και να τρως στο Jojo, με θέα την παραλία και το Αιγαίο Πέλαγος. Πραγματικά ανεκτίμητες στιγμές..

Patrick  

Για περισσότερα tips για την Σαντορίνη μιλήστε με έναν ντόπιο κάτοικο της Σαντορίνης μέσω του live chat ή επισκεφτείτε το Tips για Σαντορίνη.

Σχόλια

Τα Brands Μας