Έχεις απορία για τη Σαντορίνη?
Ρώτησε έναν ντόπιο!
Σύγκρινε τιμές ξενοδοχείων!

Tips για Σαντορίνη / Tips για φαγητό και ταβέρνες στην Σαντορίνη, Αμβροσiα

 

Αμβροσία  Σαντορίνη Οία

Η Αμβροσια στην Οία έχει εξαιρετική θέα! Την επισκέφτηκα με την γυναίκα μου για την επέτειο του γάμου μας. Το πιάτα ήταν αρκετά γευστικά αν και σε μικρές ποσότητες και το προσωπικό θα μπορούσε να είναι πιο εξυπηρετικό.. 

Tim από UK 

Η θέα στην Αμβροσια ήταν φοβερή. Μάθαμε από τους οικογενειακούς μας φίλους ότι καλύτερα να κάνουμε κράτηση, αν θέλουμε να απολαύσουμε το ηλιοβασίλεμα τρώγοντας και όντως είχαν δικαιο. Η κράτηση χρειάζεται επιβεβαίωση! 

Τάσος από Αθήνα

Ωραία στολισμένη, λίγο στριμωγμένα τραπέζια με θέα την Καλντέρα. Ότι κ’αν παραγγείλετε, συνοδέψτε το με σαλάτα αμβροσια. Πολύ καλη.

Μιχάλης από Αθήνα

Πολύ καλή θέα με τσιμπημένες τιμές. Παρόλα αυτά το η ποιότητα φαγητού αξίζει τα λεφτά του. Το προσωπικό θα μπορούσε να είναι πιο ευγενικό.

Βίκυ από Νέα Υόρκη

Ο σεφ στο Αμβροσία ήταν αρκετά δημιουργικός. Μας άρεσε το στυλ του φαγητού της κουζίνα της Σαντορίνης και φυσικά, η παγκοσμίως γνωστή θέα!

Jenny από Ηνωμένες Πολιτείες

Το προσωπικό στην Αμβροσία ήταν πολύ ευγενικό, αλλά πιο αργά από ό, τι θα έπρεπε. Τα πιάτα ήταν νόστιμα, όπως και το επιδόρπιο. Γενικά ένα ωραίο μέρος για να απολαύσετε το δείπνο και το ηλιοβασίλεμα της Σαντορίνης.

David

Το φαγητό ήταν αρκετά καλό και ακριβό αλλά η Αμβροσια προσφέρει κυρίως ρομαντική θέα και ατμόσφαιρα, από τις καλές εμπειρίες στην Σαντορινη.

Αλέξανδρος από Αθήνα 
 

Για περισσότερα tips για την Σαντορίνη μιλήστε με έναν ντόπιο κάτοικο της Σαντορίνης μέσω του live chat ή επισκεφτείτε το Tips για Σαντορίνη.

Σχόλια

Τα Brands Μας