Έχεις απορίες για κάποιο προορισμό?
Ρώτησε έναν ντόπιο μέσω live chat!

Όροι Χρήσης

 Όροι Χρήσης

Η χρήση των ηλεκτρονικών σελίδων και υπηρεσιών του triphelp επιτρέπεται στον επισκέπτη / χρήστη υπό την  προϋπόθεση την ανεπιφύλακτη συμφωνία του με τους παρακάτω όρους χρήσης, που ισχύουν για το σύνολο του περιεχομένου, των σελίδων, των κειμένων, των φωτογραφιών και των βίντεο που περιλαμβάνονται στην ιστοσελίδα. Ο επισκέπτης/χρήστης οφείλει να διαβάσει προσεκτικά τους όρους που αναφέρονται παρακάτω πριν από τη χρήση της ιστοσελίδας. Εάν δεν συμφωνεί, δεν επιτρέπεται η χρήση της παρούσας ιστοσελίδας. Ο επισκέπτης/χρήστης παρακαλείται να επισκέπτεται συχνά την σελίδα αυτή ώστε να ενημερώνεται για ενδεχόμενες αλλαγές στο περιεχόμενο των συγκεκριμένων σελίδων. Η εξακολούθηση της χρήσης του triphelp ακόμη και μετά τις όποιες αλλαγές σημαίνει την ανεπιφύλακτη εκ μέρους του επισκέπτη / χρήστη αποδοχή των όρων αυτών.

Πνευματικά Δικαιώματα

Το σύνολο του περιεχομένου του triphelp, συμπεριλαμβανομένων (ενδεικτικά και όχι περιοριστικά) κειμένων, παρεχόμενων υπηρεσιών, βίντεο, φωτογραφιών, επωνυμίας, λογότυπου και όλα τα λοιπά ονόματα ή σλόγκαν προϊόντων ή υπηρεσιών που εμφανίζονται στο triphelp δεν μπορούν να αντιγραφούν, να αποτελέσουν αντικείμενο απομίμησης ή να χρησιμοποιηθούν, εν όλω ή εν μέρει, χωρίς την προηγούμενη έγγραφη άδεια του triphelp ή του κατά περίπτωση δικαιούχου του σήματος καθώς αποτελούν αντικείμενο πνευματικής ιδιοκτησίας του triphelp ή/και στα πρόσωπα που μνημονεύονται ως κύριοι των σχετικών δικαιωμάτων στην ιστοσελίδα, και προστατεύονται σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία για την βιομηχανική και πνευματική ιδιοκτησία καθώς και διέπονται από τις εθνικές και διεθνείς διατάξεις περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας.
Κάθε πνευματική ιδιοκτησία τρίτων που συγκαταλέγονται στο www.triphelp.gr έχει τοποθετηθεί καλόπιστα και για λόγους εξυπηρέτησης και ενημέρωσης των επισκεπτών/χρηστών. Η ιδιοκτησία αυτή, εφόσον ζητηθεί από των δικαιούχο, θα αφαιρεθεί άμεσα.

Αδεια Χρήσης

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, των υπηρεσιών που προσφέρονται, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του triphelp, χωρίς την προηγούμενη έγγραφη άδεια.
Τα εμπορικά σήματα άλλων εταιρειών, οργανισμών, συνεργατών φορέων ή ενώσεων, αποτελούν δική τους πνευματική και βιομηχανική ιδιοκτησία και συνεπώς οι φορείς αυτοί φέρουν τη σχετική ευθύνη.


Σύνδεσμοι προς δικτυακούς τόπους (links)

Το triphelp δεν ελέγχει τη διαθεσιμότητα, το περιεχόμενο, την πολιτική προστασίας των προσωπικών δεδομένων και την ποιότητα άλλων δικτυακών τόπων και σελίδων στα οποία ο επισκέπτης/χρήστης μπορεί να παραπέμψει  μέσω υπερσυνδέσμων ή διαφημιστικών banners (χάριν συντομίας αποκαλουμένων ως «σύνδεσμοι»). Οι σύνδεσμοι έχουν τοποθετηθεί για την αναφορά σας και μόνο.
Οι δικτυακοί τόποι στους οποίους παραπέμπουν υπόκεινται στους αντίστοιχους, των δικτυακών αυτών τόπων, όρους χρήσης και πολιτική απορρήτου. Η τοποθέτηση των συνδέσμων στο triphelp δεν αποτελεί αποδοχή του περιεχομένου των αντίστοιχων δικτυακών τόπων και ουδεμία ευθύνη φέρουμε για το περιεχόμενο τους και οιαδήποτε ζημία προκύψει από τη χρήση τους, καθώς ο επισκέπτης έχει πρόσβαση σε αυτές με δική του ευθύνη.

Περιεχόμενο που υποβάλλεται από τους χρήστες

Το triphelp δίνει στους χρήστες την επιλογή να δημοσιεύουν στο δικτυακό τόπο δικά τους σχόλια και κριτικές.
Το triphelp  έχει το δικαίωμα (αλλά όχι την υποχρέωση) να ελέγχουμε το περιεχόμενο αυτό και να εμποδίζουμε τη δημοσίευση υλικού παράνομου, απειλητικού, δυσφημιστικού, προσβλητικού, άσεμνου, σκανδαλώδους, εμπρηστικού, εκβιαστικού, πορνογραφικού ή ο,τιδήποτε άλλο θα μπορούσε να θεωρηθεί εκτός νόμου, να εγείρει νομική ευθύνη ή με άλλο τρόπο παραβιάζει το νόμο. Σε περίπτωση που περιεχόμενο όπως το παραπάνω υποπέσει στην αντίληψή μας δικαιούμαστε να το αφαιρέσουμε χωρίς ειδοποίηση ή οποιαδήποτε άλλη διατύπωση.
Ο κάθε χρήστης ο οποίος δημοσιεύει περιεχόμενο, συμφωνεί ρητά και αποδέχεται ανεπιφύλακτα ότι:
1.    Δεν θα δημοσιεύει οποιοδήποτε μήνυμα, δεδομένα, πληροφορίες, κείμενα, φωτογραφίες, βίντεο ή οποιοδήποτε άλλο υλικό που είναι ψευδές, παράνομο, παραπλανητικό, συκοφαντικό, δυσφημιστικό, χυδαίο, πορνογραφικό, άσεμνο, έκφυλο, υπαινικτικό κατά τρόπο άσεμνο, που αποτελεί παρενόχληση ή υποστηρίζει την παρενόχληση άλλου ατόμου, που είναι απειλητικό, που παραβιάζει την ιδιωτικότητα ή τα δικαιώματα στην δημοσιότητα, που είναι υβριστικό, εμπρηστικό, δόλιο ή είναι με άλλο τρόπο αμφισβητήσιμο.
2.    Δεν θα δημοσιεύει περιεχόμενο που είναι προσβλητικό στην διαδικτυακή κοινότητα, όπως περιεχόμενο που προωθεί τον ρατσισμό, την μισαλλοδοξία, το μίσος ή την φυσική βία οποιουδήποτε είδους κατά οποιασδήποτε ομάδας ή ατόμου.
3.    Δεν θα δημοσιεύει περιεχόμενο που θα συνιστούσε, θα ενθάρρυνε, θα προωθούσε ή θα παρείχε οδηγίες για την διεξαγωγή παράνομης δραστηριότητας ή σχετικά με παράνομες δραστηριότητες, όπως την κατασκευή ή την αγορά παράνομων όπλων ή την παροχή ή την δημιουργία ιών υπολογιστών, θα αποτελούσε ποινικό αδίκημα, θα αποτελούσε βάση για αναζήτηση αστικής ευθύνης.
4.    Δεν θα δημοσιεύει περιεχόμενο που μπορεί να παραβιάζει οποιαδήποτε ευρεσιτεχνία, εμπορικό σήμα, εμπορικό μυστικό, πνευματικά δικαιώματα ή άλλα δικαιώματα διανοητικής ιδιοκτησίας ή άλλα ιδιωτικά δικαιώματα οποιουδήποτε τρίτου. Πιο συγκεκριμένα, περιεχόμενο που προωθεί παράνομη ή άνευ αδείας αντιγραφή του προστατευόμενου με πνευματική ιδιοκτησία έργου ενός άλλου ατόμου.
5.    Δεν θα δημοσιεύει περιεχόμενο με το οποίο κάποιος αντιποιείται φυσικό πρόσωπο ή νομικό πρόσωπο ή με άλλο τρόπο παρουσιάζει ψευδώς σχέση με κάποιο φυσικό ή νομικό πρόσωπο, συμπεριλαμβανομένης του triphelp.
6.    Δεν θα δημοσιεύει μη ζητηθείσες διαφημίσεις, μαζική αλληλογραφία ή “spamming”, μετάδοση “junk mail”, αλυσιδωτών μηνυμάτων (chain letters), ιούς, κατεστραμμένα δεδομένα (corrupted data) ή άλλα επιβλαβή αρχεία.
7.    Δεν θα δημοσιεύει ιδιωτικές πληροφορίες οποιουδήποτε τρίτου, συμπεριλαμβανομένων, χωρίς περιορισμό, επωνύμου (οικογενειακού ονόματος), διευθύνσεων, αριθμών τηλεφώνου, διευθύνσεων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, αριθμών κοινωνικής ασφάλισης και αριθμών πιστωτικών καρτών.
8.    Δεν θα δημοσιεύει περιεχόμενο ή συνδέσεις σε περιεχόμενο που, παραβιάζει τα προηγούμενα εδάφια της παρούσας, είναι ανάρμοστο ή ενδέχεται να εκθέτει το triphelp ή τους χρήστες της σε οποιονδήποτε κίνδυνο ή ευθύνη οποιασδήποτε μορφής.
9.    Κάθε πρόσωπο που «φωτογραφίζεται» στο περιεχόμενο έχει συναινέσει στην απεικόνισή του.
10.    Απαλλάσσει το triphelp από οποιοδήποτε κόστος δικαιώματος εκμετάλλευσης, αμοιβή και οποιαδήποτε άλλο χρέος προς οποιοδήποτε φυσικό ή νομικό πρόσωπο εξαιτίας της δημοσίευσης στο δικτυακό τόπο του περιεχομένου που έχει υποβάλει.

Οι χρήστες από την πλευρά τους μας αναγνωρίζουν το δικαίωμα να ελέγχουμε και να εγκρίνουμε το υλικό που υποβάλλουν πριν τη δημοσίευσή του στο δικτυακό τόπο. Το triphelp έχει το δικαίωμα (αλλά όχι την υποχρέωση) να ελέγχει, εγκρίνει, απορρίπτει ή διαγράφει περιεχόμενο που υποβάλλουν οι χρήστες στο δικτυακό τόπο και οι αποφάσεις αυτές δεν υπόκεινται σε ουδεμία διαδικασία επανελέγχου.

ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ

Οι πληροφορίες και οι υπηρεσίες οι οποίες δημοσιεύονται στο triphelp μπορεί να περιέχουν ανακρίβειες ή σφάλματα. Το triphelp, οι συνεργάτες της ιστοσελίδας και οι συνεργαζόμενες επιχειρήσεις με τον διαδικτυακό τόπο δεν εγγυώνται για την ακρίβεια και απαλλάσσονται από την ευθύνη για οποιαδήποτε ανακρίβεια και σφάλματα που σχετίζονται με τις πληροφορίες  που είτε απεικονίζονται στην ιστοσελίδα είτε αποστέλλονται μέσω mail και live chat. Εναπόκειται στη διακριτική ευχέρεια των χρηστών / επισκεπτών κατόπιν προσωπικής αξιολόγησης να ενεργήσουν με βάση τη δική τους βούληση, αποκλειομένης οιασδήποτε ευθύνης της ιστοσελίδας. Το triphelp παροτρύνει τους ταξιδιώτες να ερευνούν τους οδηγούς που εκδίδει η Κυβέρνηση της Ελλάδος και η Ευρωπαική Ένωση (ΕΕ).

Μεταβατικές Διατάξεις

Το triphelp έχει το δικαίωμα οποιασδήποτε τροποποίησης, αφαίρεσης ή πρόσθεσης,  των Προϋποθέσεων και Όρων Χρήσης ενίοτε κατά την διακριτική του ευχέρεια, όταν το κρίνει αναγκαίο και εύλογο για (ενδεικτικά και όχι περιοριστικά) νομικούς, ρυθμιστικούς και τεχνικούς λόγους, ή εξαιτίας αλλαγών στις παρεχόμενες υπηρεσίες.
Οι ανάρτηση μιας ειδοποίησης σχετικά με οποιαδήποτε αλλαγή, σε αυτήν την σελίδα, θα δηλώνει την αποδοχή από τον επισκέπτη / χρήστη της αλλαγής αυτής. Παρακαλούμε τον κάθε επισκέπτη/χρήστη, να επισκέπτεται συχνά αυτήν την σελίδα

  



 

Τα Brands Μας