Έχεις απορία για την Σάμο?
Ρώτησε έναν ντόπιο!

Σύγκρινε τιμές ξενοδοχείων!

Δραστηριότητες στην Σάμος / Σαμος Παραλιες / Τσαμαδού

Η Τσαμαδού είναι μια από τις πιο όμορφες παραλίες της Σάμου. Βρίσκεται 13 χιλιόμετρα δυτικά από το Βαθύ, την πρωτεύουσα της Σάμου και 2 χιλιόμετρα δυτικά από το Κοκκάρι, ένα ήσυχο τουριστικό θέρετρο. Το τοπίο της Τσαμαδού είναι εντυπωσιακό, ένας κόλπος με γαλαζοπράσινα νερά ο οποίος βρίσκεται ανάμεσα από κατακόρυφους λόφους με άσπρα πετρώματα και πράσινη βλάστηση. Αποτελείται από λευκά βότσαλα και βαθιά νερά. Για να φτάσετε στην παραλία, πρέπει να χρησιμοποιήσετε τα κατηφορικά σκαλάκια από τον κεντρικό δρόμο. Η Τσαμαδού είναι η μόνη επίσημη παραλία γυμνιστών στη Σάμο και μια από τις πιο γνωστές στην Ελλάδα. Οι γυμνιστές χρησιμοποιούν το ανατολικό τμήμα της Τσαμαδού.
Η Τσαμαδού είναι εκτεθειμένη στου καλοκαιρινούς βόρειους ανέμους και περιστασιακά στα κύματα. Αυτό όμως δεν πρέπει να σας εμποδίσει να την επισκεφτείτε.
Στην παραλία θα βρείτε ομπρέλες και ξαπλώστρες προς ενοικίαση, ντους καθώς και καντίνα. Κάλο είναι όμως να έχετε μαζί σας κάποιο σνακ και νερό. Οι ταβέρνες με θέα την πανέμορφη αυτή παραλία βρίσκονται μεταξύ της Τσαμαδού και του δρόμου. 

Για να λάβετε τις πιο έγκυρες πληροφορίες για την Σάμο και τις παραλίες της Σάμου, μιλήστε με έναν ντόπιο κάτοικο της Σάμου μέσω του live chat!
  

 



Σχόλια

Τα Brands Μας