Έχεις απορία για την Σάμο?
Ρώτησε έναν ντόπιο!

Σύγκρινε τιμές ξενοδοχείων!

Δραστηριότητες στην Σάμος / Σαμος Παραλιες / Κοκκάρι Σάμος

Η παραλία Κοκκάρι είναι μια από τις πιο γνωστές παραλίες της Σάμου. Βρίσκεται μόλις 10 χιλιόμετρα από την πρωτεύουσα του νησιού, το Βαθύ στο βορειοανατολικό τμήμα της Σάμου. Το Κοκκάρι στο οποίο βρίσκεται η παραλία, είναι ένα από τα τουριστικά θέρετρα του νησιού στο οποίο υπάρχουν πολλές επιλογές για διαμονή. Ξενοδοχεία, ενοικιαζόμενα δωμάτια και studios καλύπτουν τις απαιτήσεις των επισκεπτών της περιοχής. Η παραλία στο Κοκκάρι αποτελείται από λευκά βότσαλα, πεντακάθαρα βαθιά νερά και είναι οργανωμένη. Ξαπλώστρες και ομπρέλες είναι διαθέσιμες κατά μήκος της παραλίας, ενώ υπάρχουν και beach bars τα οποία προσφέρουν τα απαραίτητα καθώς και πληθώρα από ταβέρνες και εστιατόρια τα οποία ειδικεύονται στα φρέσκα ψάρια κ θαλασσινά. Το Κοκκάρι είναι επίσης το κατάλληλο μέρος για θαλάσσια σπορ. Στην παραλία θα συναντήσετε κέντρα ενοικίασης windsurf και άλλων σπορ. Το Κοκκάρι είναι εκτεθειμένο στου βόρειους ανέμους οι οποίοι δημιουργούν μεγάλα κύματα τα οποία μπορούν να είναι επικίνδυνα, οπότε πρέπει να είστε προσεκτικοί, ειδικά με τα παιδιά.
Η πρόσβαση στο Κοκκάρι είναι εύκολη καθώς η περιοχή βρίσκεται πάνω στο κεντρικό δρόμο το οποίο συνδέει το Βαθύ με το Καρλόβασι. Υπάρχουν τακτικά δρομολόγια λεωφορείων τα οποία μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και η παραλία είναι μόλις λίγα μέτρα από το δρόμο.

Για να λάβετε τις πιο έγκυρες πληροφορίες για την Σάμο και τις παραλίες της Σάμου, μιλήστε με έναν ντόπιο κάτοικο της Σάμου μέσω του live chat!
 



Σχόλια

Τα Brands Μας