Έχεις απορία για την Πάρο?
Ρώτησε έναν ντόπιο!

Σύγκρινε τιμές ξενοδοχείων!

Δραστηριότητες στην Πάρος / Παρος Παραλιες / Φάραγγας

O Φάραγγας αποτελείται από τρεις παραλίες. Μια μεγάλη αμμουδιά, η οποία είναι και οργανωμένη με ομπρέλες, ξαπλώστρες και beach bars, καθώς και δύο μικρές παραλίες προς τα δυτικά. Και οι τρεις παραλίες του Φάραγγα χωρίζονται από υψώματα βράχων οι οποίοι φτάνουν ως την θάλασσα. Οι τρεις παραλίες βρίσκονται στις νότιες ακτές της Πάρου μέσα σε έναν κόλπο. Εξαιτίας αυτού είναι προστατευμένες από τους βόρειους ανέμους και σπάνια έχουν κύματα. Τις μέρες με καλή ορατότητα, από το Φάραγγα θα βλέπετε την Σίκινο και την Ίο
Και εδώ τα νερά είναι καταπράσινα και πεντακάθαρα. Η μεγάλη παραλία Φάραγγας, κυρίως τους καλοκαιρινούς μήνες είναι αρκετά γεμάτη. Την επισκέπτονται τόσο οι ντόπιοι όσο και οι τουρίστες που μένουν στη νότια Πάρο. Οι δύο μικρές παραλίες αποτελούνται επίσης από χρυσή άμμο και δεν είναι οργανωμένες. Εκεί μπορείτε να αναζητήσετε ησυχία και αν σας αρέσουν οι καταδύσεις, να έχετε μαζί σας μάσκα και βατραχοπέδιλα καθώς μπορείτε να εξερευνήσετε τα υποβρύχια βράχια.
Ο Φάραγγας απέχει 16 χιλιόμετρα από την Παροικιά, την πρωτεύουσα της Πάρου και 26 χιλιόμετρα από την Νάουσσα.

Για να λάβετε τις πιο έγκυρες πληροφορίες για την Πάρο και τις παραλίες της Πάρου, μιλήστε με έναν ντόπιο κάτοικο της Πάρου μέσω του live chat!



Σχόλια

Τα Brands Μας