Έχεις απορία για την Πάρο?
Ρώτησε έναν ντόπιο!

Σύγκρινε τιμές ξενοδοχείων!

Δραστηριότητες στην Πάρος / Παρος Παραλιες / Κριός

Ο Κριός είναι μια παραλία στο Κόλπο της Παροικιάς, ακριβώς απέναντι από την πρωτεύουσα της Πάρου. Ο Κριός μαζί με την παραλία Μαρτσέλο αποτελούν μια συνέχεια.
Η πρόσβαση στο Κριό είναι πολύ εύκολη, κάνοντας τον ημικύκλιο του κόλπου από την Παροικιά, μόλις 3 χιλιόμετρα, ή χρησιμοποιώντας ένα από τα παραδοσιακά καΐκια που εκτελούν τακτά δρομολόγια από το λιμάνι. Ο Κριός είναι αρκετά δημοφιλή παραλία. Την επισκέπτεται κυρίως η νεολαία τόσο από την Παροικιά όσο και από την Νάουσσα η οποία απέχει 13 χιλιόμετρα.
Η παραλία είναι πολύ καλά οργανωμένη με όλες τις απαραίτητες εγκαταστάσεις. Υπάρχουν ξαπλώστρες και ομπρέλες προς ενοικίαση, γήπεδο beach volley, ταβέρνες και καφετέριες, ενοικιαζόμενα δωμάτια, ξενοδοχεία και κάμπινγκ.
Ο Κριός αποτελείται από μια μεγάλη αμμουδιά, πεντακάθαρα και διαφανή νερά και σπάνια έχει κύματα καθώς είναι στραμμένη προς την Παροικιά μέσα στο κόλπο. Αν αποφασίσετε να αναζητήσετε λίγη ησυχία, κατευθυνθείτε στο νοτιοανατολικό άκρο της παραλίας.

Για να λάβετε τις πιο έγκυρες πληροφορίες για την Πάρο και τις παραλίες της Πάρου, μιλήστε με έναν ντόπιο κάτοικο της Πάρου μέσω του live chat!



Σχόλια

Τα Brands Μας