Έχεις απορία για την Πάρο?
Ρώτησε έναν ντόπιο!

Σύγκρινε τιμές ξενοδοχείων!

Δραστηριότητες στην Πάρος / Παρος Παραλιες / Μαρτσέλο

Η παραλία Μαρτσέλο είναι μια από τις καλύτερες παραλίες της Πάρου, ειδικά για την νεολαία. Το Μαρτσέλο βρίσκεται στο κόλπο της Παροικιάς, ακριβώς απέναντι από την πρωτεύουσα του νησιού. Πρόκειται για την φυσική συνέχεια της παραλίας του Κριού. Μαρτσέλο αποτελεί το δυτικό τμήμα της χρυσής αμμουδιάς. Τους καλοκαιρινούς μήνες συνηθίζει να είναι γεμάτη. Οι επισκέπτες του Μαρτσέλο είναι συνήθως νεολαία. Τα νερά της παραλίας, παρά την πολυκοσμία, είναι πεντακάθαρα και κρυστάλλινα. Λόγω της θέσης της, τα νερά είναι σχεδόν πάντα χωρίς κύματα, με εξαίρεση της μέρες που επικρατούν ισχυροί νοτιάδες, κάτι που είναι σπάνιο τους καλοκαιρινούς μήνες.    
Η παραλία είναι πολύ καλά οργανωμένη. Διαθέτει ξαπλώστρες και ομπρέλες, γήπεδο beach volley για τους πιο αθλητικούς επισκέπτες, beach bar με δυνατή μουσική για να είναι το μπάνιο σας πιο διασκεδαστικό. Αν θέλετε να φάτε κάτι πιο θρεπτικό από αυτά που προσφέρει το beach bar, σε κοντινή απόσταση υπάρχει και ταβέρνα. Αν θα έχετε όρεξη για κάτι πιο ήρεμο, μπορείτε να προχωρήσετε προς τα δυτικά, όπου θα βρείτε κριμένες αμμουδερές παραλίες, μήκους μόνο μερικών μέτρων.
Υπάρχουν δυο τρόποι για να φτάσετε στο Μαρτσέλο, χρησιμοποιώντας τον δρόμο που κάνει τον κύκλο του κόλπου της Παροικιάς ή με ένα από τα παραδοσιακά καΐκια τα οποία εκτελούν τακτικά δρομολόγια από το λιμάνι της πρωτεύουσας. Σίγουρα ο δεύτερος τρόπος είναι πιο διασκεδαστικός. 

Για να λάβετε τις πιο έγκυρες πληροφορίες για την Πάρο και τις παραλίες της Πάρου, μιλήστε με έναν ντόπιο κάτοικο της Πάρου μέσω του live chat! 



Σχόλια

Τα Brands Μας