Έχεις απορία για την Πάρο?
Ρώτησε έναν ντόπιο!

Σύγκρινε τιμές ξενοδοχείων!

Δραστηριότητες στην Πάρος / Παρος Παραλιες / Λιβάδια Παροικιά

Τα Λιβάδια είναι η κεντρική παραλία της Παροικιάς, της πρωτεύουσας της Πάρου. Μεγάλη σε μήκος, ξεκινάει από το βορειοανατολικό άκρο της Παροικιάς και εκτίνεται για πάνω από 1 χιλιόμετρο. Τα Λιβάδια είναι μια από τις πιο πολυσύχναστες παραλίες της Πάρου. Έχει πολλούς επισκέπτες κυρίως επειδή είναι τόσο κοντά στην Παροικιά και την επισκέπτονται οι τουρίστες αλλά και οι ντόπιοι κάτοικοι της πρωτεύουσας για μια γρήγορη μεσημεριανή βουτιά.
Τα Λιβάδια είναι μια πολύ καλά οργανωμένη και αμμώδη παραλία. Εδώ θα βρείτε ομπρέλες και ξαπλώστρες, ντουζιέρες, κέντρα θαλάσσιων σπορ τα οποία προσφέρουν πολλές επιλογές για τους πιο δραστήριους. Αν είστε αρκετά μεγάλη παρέα και σας αρέσει το beach volley, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το γήπεδο της παραλίας. Επειδή τα Λιβάδια βρίσκονται σε κόλπο, είναι μια καλή επιλογή για κολύμπι όταν επικρατούν οι μέρες με δυνατούς βόρειους ανέμους. Εκεί δεν θα συναντήσετε μεγάλα κύματα.  
Στο νότιο τμήμα της παραλίας υπάρχουν ταβέρνες και καφετέριες σχεδόν πάνω στην άμμο αλλά κατά μήκος του δρόμου θα βρείτε ακόμα πιο πολλές επιλογές εστίασης. Από την περιοχή δεν λείπουν ξενοδοχεία και ενοικιαζόμενα δωμάτια τα οποία προσφέρουν μαγευτική θέα στην Παροικιά και όλο τον κόλπο που τις απογευματινές ώρες παίρνει τα χρώματα του ηλιοβασιλέματος.

Για να λάβετε τις πιο έγκυρες πληροφορίες για την Πάρο και τις παραλίες της Πάρου, μιλήστε με έναν ντόπιο κάτοικο της Πάρου μέσω του live chat!



Σχόλια

Τα Brands Μας