Έχεις απορία για την Πάρο?
Ρώτησε έναν ντόπιο!

Σύγκρινε τιμές ξενοδοχείων!

Δραστηριότητες στην Πάρος / Παρος Παραλιες / Πιπέρι

Η παραλία Πιπέρι βρίσκεται σχεδόν στην καρδιά της Νάουσσα, μόλις 300 μέτρα από το λιμάνι του χωριού και την γνωστή γέφυρα. Αποτελείται από άμμο και βότσαλα. Στο Πιπέρι θα βρείτε ελάχιστες ομπρέλες και ξαπλώστρες γιατί η παραλία δεν είναι οργανωμένη. Είναι μικρή σε μήκος με πεντακάθαρα και κρυστάλλινα νερά, μέσα σε έναν μικρό κόλπο. Το Πιπέρι επισκέπτονται τόσο οι ντόπιοι κάτοικοι της Νάουσσα όσο και οι τουρίστες που διάλεξαν να μείνουν στο χωριό. Αριστερά και δεξιά της παραλίας θα δείτε εντυπωσιακούς βράχους οι οποίοι είναι σχεδόν παράλληλοι με το έδαφος και καταλήγουν στην θάλασσα. Από αυτό και μόνο, μπορείτε να καταλάβετε ότι το Πιπέρι είναι κατάλληλη για κολύμπι με μάσκα και βατραχοπέδιλα.
Στο πίσω μέρος της παραλίας, αλλά και σχεδόν πάνω στην παραλία, θα βρείτε πολλές επιλογές σε ξενοδοχεία και ενοικιαζόμενα δωμάτια. Από εκεί μπορείτε να φτάσετε στην Νάουσσα με τις γραφικές ταβέρνες και τα μπαράκια, με τα πόδια, διασχίζοντας τα γραφικά σοκάκια του χωριού.

Για να λάβετε τις πιο έγκυρες πληροφορίες για την Πάρο και τις παραλίες της Πάρου, μιλήστε με έναν ντόπιο κάτοικο της Πάρου μέσω του live chat!



Σχόλια

Τα Brands Μας