Έχεις απορία για την Πάρο?
Ρώτησε έναν ντόπιο!

Σύγκρινε τιμές ξενοδοχείων!

Δραστηριότητες στην Πάρος / Παρος Παραλιες / Πίσω Αλυκή

Η παραλία Πίσω Αλυκή βρίσκεται σε κοντινή απόσταση από το ομώνυμο οικισμό, στις νοτιοδυτικές ακτές της Πάρου. Για να φτάσετε στη Πίσω Αλυκή ακολουθείτε το πλακόστρωτο πεζοδρόμιο της Αλυκής προς τα νότια. Στην συνέχεια ακολουθείτε τον δρόμο και μετά την αριστερή στροφή θα βρείτε μπροστά σας την παραλία.
Η Πίσω Αλυκή αποτελείται από άμμο και βότσαλα. Δεν είναι οργανωμένη και αν δεν έχετε μαζί σας ομπρέλα θαλάσσης, μπορείτε να κρυφτείτε από τον ήλιο στη σκιά ενός από των δένδρων που φυτρώνουν κατά μήκος της παραλίας. Τα νερά της είναι κρυστάλλινα και πεντακάθαρα. Εξαιτίας της θέσης της, έχει κύματα μόνο όταν φυσάει νότιος άνεμος. Επίσης διαθέτει άνετο ελεύθερο παρκινγκ.
Είναι βολικό μέρος κυρίως για οικογένειες με παιδιά, καθώς εκτός από την ηρεμία που προσφέρει, είναι πολύ κοντά στο οικισμό της Αλυκής, όπου μπορείτε να απολαύσετε το μεσημεριανό ή το απογευματινό σας γεύμα.

Για να λάβετε τις πιο έγκυρες πληροφορίες για την Πάρο και τις παραλίες της Πάρου, μιλήστε με έναν ντόπιο κάτοικο της Πάρου μέσω του live chat!



Σχόλια

Τα Brands Μας