Έχεις απορία για την Σύρο?
Ρώτησε έναν ντόπιο!

Σύγκρινε τιμές ξενοδοχείων!

Δραστηριότητες στην Σύρος / Συρος Παραλιες / Μέγας Γιαλός

Μέγας Γιαλός είναι ένα από τα πιο γνωστά τουριστικά θέρετρα της Σύρου. Ο οικισμός βρίσκεται στις νότιες ακτές του νησιού, 12 χιλιόμετρα από την Ερμούπολη. Η παραλία είναι αμμώδη με ρηχά, πεντακάθαρα και ήρεμα νερά, προστατευμένα από του ισχυρούς καλοκαιρινούς βοριάδες. Η πρόσβαση είναι πολύ εύκολη, με λεωφορείο από την Ερμούπολη, το οποίο εκτελεί συχνά δρομολόγια. Ο Μέγας Γιαλός, τοποθετημένος σχεδόν στην μέση της νότιας ακτής της Σύρου, βρίσκεται στο κατάλληλο σημείο ώστε να κάνει την βόλτα σας προς άλλες παραλίες πολύ πιο σύντομη και με λιγότερη ταλαιπωρία. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το λεωφορείο που περνάει από σχεδόν όλες της νότιες παραλίες της Σύρου. 
Στην περιοχή υπάρχουν κάθε είδους τουριστικές εγκαταστάσεις, ταβέρνες, καφετέριες, ξενοδοχεία και ενοικιαζόμενα δωμάτια. Τα νησιά που θα διακρίνετε κοιτάζοντας νότια, είναι η Πάρος και η Αντίπαρος.

Για να λάβετε τις πιο έγκυρες πληροφορίες για την Σύρο και τις παραλίες της Σύρου, μιλήστε με έναν ντόπιο κάτοικο της Σύρου μέσω του live chat!



Σχόλια

Τα Brands Μας