Έχεις απορία για την Σύρο?
Ρώτησε έναν ντόπιο!

Σύγκρινε τιμές ξενοδοχείων!

Δραστηριότητες στην Σύρος / Συρος Παραλιες / Γαλησσάς

Ο Γαλησσάς είναι μια από της πιο γνωστές παραλίες της Σύρου, η οποία πήρε το όνομα της από τον ομώνυμο οικισμό. Ο Γαλησσάς αποτελεί το πιο γνωστό παραθαλάσσιο τουριστικό θέρετρο της Σύρου. Βρίσκεται στις δυτικές ακτές του νησιού, 8 χιλιόμετρα από την Ερμούπολη. Η παραλία είναι αμμώδη και οργανωμένη, θα συναντήσετε ξαπλώστρες και ομβρέλες, κέντρα θαλάσσιων σπορ από τα οποία το windsurfing διατηρεί την πρώτη θέση στις προτιμήσεις των αθλητών. Επειδή είναι τοποθετημένη μέσα σε κόλπο, είναι προστατευμένη από τους βοριάδες και νοτιάδες, τα νερά της είναι πεντακάθαρα και ήρεμα.
Στον Γαλησσά θα βρείτε ξενοδοχεία και ενοικιαζόμενα δωμάτια, ταβέρνες, εστιατόρια και bars. Λόγω της θέσης της περιοχής το ηλιοβασίλεμα θα σας μείνει αξέχαστο.
Νότια της παραλίας του Γαλησσά, βρίσκεται η απομονωμένη και ήσυχη παραλία Αρμελος, στην οποία μπορείτε να φτάσετε με τα πόδια.
Ο Γαλησσάς συνδέεται με συχνά δρομολόγια λεωφορείων με την Ερμούπολη.

Για να λάβετε τις πιο έγκυρες πληροφορίες για την Σύρο και τις παραλίες της Σύρου, μιλήστε με έναν ντόπιο κάτοικο της Σύρου μέσω του live chat!



Σχόλια

Τα Brands Μας