Έχεις απορία για τα Χανιά?
Ρώτησε έναν ντόπιο!

Σύγκρινε τιμές ξενοδοχείων!

Δραστηριότητες στην Χανιά / Χανια Παραλιες / Αγια Μαρίνα

Η Αγία Μαρίνα βρίσκεται 10 χιλιόμετρα δυτικά από τα Χανιά. Η παραλία της Αγίας Μαρίνας είναι μια από τις πιο γνωστές παραλίες των Χανίων (Chaniabeaches) και αποτελείται από άμμο και πεντακάθαρα νερά και είναι πιο ήσυχη από την κοντινή παραλία του Πλατανιά. Δυτικά της Αγίας Μαρίνας μπορείτε να συναντήσετε μια σειρά από τεχνητούς κόλπους όπου μπορείτε να απολαύσετε το μπάνιο σας προστατευμένοι από κύματα τις μέρες με δυνατό άνεμο. Η παραλία είναι οργανωμένη με ξαπλώστρες, ομβρέλες και θαλάσσια σπορ. Κατά μήκος της παραλίας υπάρχει ένας μεγάλος αριθμός από καφετέριες, ταβέρνες και εστιατόρια, ξενοδοχεία και ενοικιαζόμενα δωμάτια. Το τουριστικό θέρετρο της Αγίας Μαρίνας πήρε το όνομα του από την κοντινή εκκλησία της Αγίας Μαρίνας. Από τα Χανιά εκτελούνται συχνά βρομόλογα προς την περιοχή από της τοπικές συγκοινωνίες.
Ένα σημαντικό αξιοθέατο της Αγια Μαρίνας είναι το σπήλαιο με σταλαγμίτες και σταλακτίτες, το οποίο βρίσκεται 2 χιλιόμετρα νότια του χωριού.
  

Για να λάβετε τις πιο έγκυρες πληροφορίες για τα Χανιά και τις παραλίες στα Χανιά, μιλήστε με έναν ντόπιο κάτοικο των Χανίων μέσω του live chat!



Σχόλια

Τα Brands Μας