Έχεις απορία για τη Σαντορίνη?
Ρώτησε έναν ντόπιο!
Σύγκρινε τιμές ξενοδοχείων!

Δραστηριότητες στην Σαντορίνη / Ημερησιες Εκδρομες στη Σαντορινη / Ποδηλασία στην Σαντορίνη

 

Η ποδηλασία στην Σαντορίνη είναι ένας ευχάριστος τρόπος περιηγήσης στο εσωτερικό του νησιού αλλά και στην ακτογραμμή. Η ημερήσια εκδρομή με αυτό το μέσο μεταφοράς, απαιτεί σχετικά καλή φυσική κατάσταση. Οι ανηφόρες είναι αρκετές, όσο βέβαια και οι κατηφόρες. Χρησιμοποιώντας το ποδήλατο μπορείτε να επισκεφθείτε μέσα σε μια μέρα τα πιο γνωστά χωριά της Σαντορίνης, τα Φηρά, το Φηροστεφάνι, το Ημεροβίγλι και την Οία. Πρέπει όμως να έχετε υπόψη σας ότι εάν επιθυμείτε να περιηγηθείτε στα σοκάκια αυτών των χωριών, πρέπει να αφήσετε το ποδήλατο σας, καθώς τα σκαλιά που θα συναντήσετε θα είναι πολλά.
Ανάλογα με το που θα διαμένετε, έτσι θα οργανώσετε τις εκδρομές σας. Αν φτάσετε στον προορισμό σας και δεν έχετε δυνάμεις να επιστρέψετε, θα έχετε πάντα την λύση του κτελ.
Εμείς σας προτείνουμε να ξεκινήσετε την διαδρομή από τα Φηρά και στην συνέχεια να κατευθυνθείτε βόρεια, επιλέγοντας το που θα κάνετε στάση για περιήγηση. Οπωσδήποτε όμως πρέπει να συμπεριλάβετε το Ημεροβίγλι και την Οία.
Καλό θα ήταν να έχετε μαζί σας τις απαραίτητες προμήθειες. Μεγάλη ποσότητα νερού, ειδικά τους καλοκαιρινούς μήνες, ένα σνακ και καπέλο.
 Τα κέντρα ποδηλασίας στην Σαντορίνη διοργανώνουν ημερήσιες εκδρομές με ποδήλατα, όπως ο γύρος του νησιού, τα sunset tours και άλλα. Οι τιμές για κάθε άτομο ξεκινάνε από 90€, για εκδρομή που διαρκεί από 4 έως 6 ώρες .
Μπορείτε βέβαια να νοικιάσετε ποδήλατο και να οργανώσετε το δικό σας πρόγραμμα, ανάλογα με τις δυνατότητες σας.

 

Για να λάβετε τις πιο έγκυρες πληροφορίες για την Σαντορίνη και για τα μέρη που μπορείτε να επισκεφτείτε με ποδήλατο στην Σαντορίνη,  μιλήστε με έναν ντόπιο κάτοικο της Σαντορίνης μέσω του live chat!             


Σχόλια

Τα Brands Μας