Έχεις απορία για την Πάρο?
Ρώτησε έναν ντόπιο!

Σύγκρινε τιμές ξενοδοχείων!

Δραστηριότητες στην Πάρος / Ημερησιες Εκδρομες στη Παρο / Ιππασία στη Πάρο

 

Η ιππασία στην Πάρο δίνει την ευκαιρία στον επισκέπτη να ανακαλύψει την φύση του νησιού και να περιηγηθεί σε μέρη στα οποία η πρόσβαση είναι εφικτή μόνο με άλογα ή με τα πόδια. Στα κέντρα ιππασίας της Πάρου διοργανώνονται εκδρομές των οποίων η διαδρομή είναι είτε προκαθορισμένη από τους επαγγελματίες εκπαιδευτές, είτε μπορεί να σχεδιαστεί ειδικά για τους επισκέπτες του νησιού, οι οποίοι επιθυμούν να απολαύσουν συγκεκριμένα μέρη. Κατά την διάρκεια σχεδιασμού της διαδρομής λαμβάνονται υπόψη στοιχεία όπως η εμπειρία και ικανότητα των αναβατών, η ευημερία των αλόγων, οι καιρικές συνθήκες και η χρονική διάρκεια της ιππασίας.

Οι διαδρομές οι οποίες έχουν σχεδιαστεί και περιλαμβάνονται στο πρόγραμμα των κέντρων ιππασίας, κυρίως τους καλοκαιρινούς μήνες, χωρίζονται σε πρωινές και απογευματινές. Μέσα στο πρόγραμμα περιλαμβάνεται επίσκεψη σε πολλές παραλίες και εφόσον οι καιρικές συνθήκες το επιτρέπουν, μπορείτε να μπείτε στην θάλασσα, πάνω στο άλογό σας, περιηγήσεις στα μονοπάτια μέσα στην ενδοχώρα της Πάρου με συνοδεία την φοβερή θέα στο Αιγαίο.

Η διάρκεια μιας περιήγησης είναι από 2 έως 8 ώρες, ανάλογα με την επιθυμία και την εμπειρία του αναβάτη. Τα κέντρα ιππασίας προμηθεύουν τους πελάτες με το κατάλληλο ντύσιμο, καπέλο και ασφάλεια. Ενδεικτικά, η τιμή για μία ώρα μαθήματος είναι 25€ και η οργανωμένη εκδρομή περίπου (ανάλογα την διάρκεια) από 35€ έως 55€.

Για να λάβετε τις πιο έγκυρες πληροφορίες για την Πάρο και για την ιππασία στην Πάρο, μιλήστε με έναν ντόπιο κάτοικο της Πάρου μέσω του live chat!   



Σχόλια

Τα Brands Μας