Έχεις απορία για την Μύκονο?
Ρώτησε έναν ντόπιο!

Σύγκρινε τιμές ξενοδοχείων!

Δραστηριότητες στην Μύκονος / Μουσεία στην Μύκονο / Αγροτομουσείο Μυκόνου

Το Λαογραφικό Μουσείο της Μυκόνου παρουσιάζει την καθημερινότητα των κατοίκων της Μυκόνου κατά τον 19ο αιώνα. Το πρώτο κτίριο βρίσκεται στην περιοχή Ανω Μύλοι στο Μύλο του Μπόνη, και φιλοξενεί όλα τα εργαλεία τα οποία χρησιμοποιούσαν οι Μυκονιάτες για την μεταποίηση τον προϊόντων όπως πατητήρι, φούρνος κτλ. Λειτουργεί καθημερινά από τον Ιούλιο έως τον Σεπτέμβριο από τις 16:00 έως 20:00.
Το δεύτερο παράρτημα βρίσκεται κοντά στα Τρία Πηγάδια και είναι ένα πλήρες εξοπλισμένο μυκονιάτικο σπίτι του 19ου αιώνα. Το μουσείο λειτουργεί καθημερινά, εκτός Κυριακής, από τον Απρίλιο έως των Οκτώβριο από τις 18:30 έως 21:30.
Το τρίτο κτίριο ονομάζεται «Σπίτι της Λένας» και βρίσκεται επίσης στα Τρία Πηγάδια. Πρόκειται επίσης για ένα παραδοσιακό σπίτι του 19ου αιώνα με συλλογές από έπιπλα και άλλα διακοσμητικά τα οποία κυρίευαν τα νοικοκυριά εκείνης της εποχής.

Για να λάβετε τις πιο έγκυρες πληροφορίες για την Μύκονο και για το Αγροτομουσείο Μυκόνου, μιλήστε με έναν ντόπιο κάτοικο της Μυκόνου μέσω του live chat!    


Σχόλια

Τα Brands Μας