Έχεις απορία για την Μήλο?
Ρώτησε έναν ντόπιο!

Σύγκρινε τιμές ξενοδοχείων!

Δραστηριότητες στην Μήλος / Θαλάσσια Σπορ / Καταδύσεις στην Μήλο

Στην Μήλο, την Κίμωλο και στον Πολύαιρο, υπάρχουν περίπου 100 σημεία κατάδυσης. Το υποθαλάσσιο περιβάλλον του νησιού είναι πολύ ξεχωριστό και ενδιαφέρον. Κάνοντας καταδύσεις στην Μήλο θα συναντήσετε αεροπλάνα και πλοία του Β’ Παγκόσμιου Πολέμου, θερμές πηγές λόγω ηφαιστιογενούς προέλευσης του νησιού, ποικιλίες ψαριών, αστακούς, με λίγη τύχει ακόμα και χελώνες Carreta-Carreta και φώκιες Monachus-Monachus, ναυάγια αιώνων και βυθισμένες αρχαίες πόλεις.
Οι τιμές για μια κατάδυση με εξοπλισμό κυμαίνονται από 50€ έως 55€ και μειώνονται εάν θα αγοράσετε πακέτο για  περισσότερες από μια καταδύσεις. Επίσης η τιμή αυξάνεται εάν η κατάδυση θα πραγματοποιηθεί σε σημείο στο οποίο θα μεταφερθείτε με σκάφος.
Μπορείτε φυσικά να κάνετε και εκπαίδευση για να αποκτήσετε ένα από τα πτυχία καταδύσεων. Ενδεικτικά η τιμή για εκπαίδευση Open Water Diver κοστίζει από 330€ έως 350€.

  
Για να λάβετε τις πιο έγκυρες πληροφορίες για την Μήλο και για τις καταδύσεις στην Μήλο, μιλήστε με έναν ντόπιο κάτοικο της Μήλου μέσω του live chat!


 
 

Σχόλια

Τα Brands Μας