Έχεις απορία για την Ζάκυνθο?
Ρώτησε έναν ντόπιο!

Σύγκρινε τιμές ξενοδοχείων!

Δραστηριότητες στην Ζάκυνθος / Fun Parks / Water Park στο Σαρακηνάδο

Στο χωριό Σαρακηνάδο, 4 χλμ από την πόλη της Ζακύνθου, βρίσκεται το Water Village, ένας τεράστιος χώρος ο οποίος καλύπτει κάθε γούστο και ηλικίες. Στο Water Village θα συναντήσετε τσουλήθρες μεγάλων ταχυτήτων (74 μέτρων), τσουλήθρες 120 μέτρων με φωτεινά εφέ, το μοναδικό Boomerango Plus όπου, πάνω στο σωσίβιο,  θα πέσετε από ύψος 17 μέτρων και θα νιώσετε τις δυνάμεις G, τσουλήθρες Mat Race όπου μπορείτε να κάνετε αγώνες ταχύτητας με τους φίλους σας, καθώς ιδικά διαμορφωμένους χώρους για παιδιά.
Στον χώρο θα βρείτε επίσης εστιατόρια, fast food, snack bar, photo shop, θυρίδες για τα προσωπικά σας αντικείμενα και μαγαζί με souvenir.
Το Water Village ανοίγει στις 10:00 και η τιμή του ολοήμερου εισιτηρίου είναι 18€ για ενήλικες, 14€ για παιδιά και δωρεάν για επισκέπτες κάτω των 4 ετών. Επίσης προσφέρεται η δυνατότητα απόκτησης Season Pass το οποίο κοστίζει 50€ για ενήλικες και 25€ για παιδιά.            
            

Για να λάβετε τις πιο έγκυρες πληροφορίες για την Ζάκυνθο και για τα Water Parks, μιλήστε με έναν ντόπιο κάτοικο της Ζακύνθου μέσω του live chat!                
 

Σχόλια

Τα Brands Μας