Έχεις απορία για την Ιο?
Ρώτησε έναν ντόπιο!

Σύγκρινε τιμές ξενοδοχείων!

Δραστηριότητες στην Ιος / Ιος Παραλιες / Κουμπάρα

Κουμπάρα είναι μια παραλία αξέχαστης φυσικής ομορφιάς. Βρίσκεται 4 χιλιόμετρα δυτικά από την πόλη και είναι μια από τις πιο όμορφες παραλίες της Ίου. Η Kουμπάρα είναι πολύ καλά προστατευμένη από τα κύματα που προκαλούν οι καλοκαιρινοί βόρειοι άνεμοι. Είναι οργανωμένη, με ξαπλώστρες, ομπρέλες και υπάρχει φυσικά ένα beach bar. Το μήκος της παραλίας ξεπερνάει τα 200 μέτρα, παρόλα αυτά ο χώρος γεμίζει αρκετά γρήγορα. Δυτικά της Κουμπάρας, υπάρχει μια μικρή παραλία η οποία είναι στραμμένη βορειοδυτικά. Σίγουρα θα την δείτε και είναι μια εναλλακτική λύση. Αν είστε λάτρεις της κολύμβησης με μάσκα και βατραχοπέδιλα, φροντίστε να τα έχετε μαζί σας, καθώς θα συναντήσετε πολλά ενδιαφέροντα βράχια. Το νησί που θα βλέπετε ακριβώς απέναντι, είναι η Σίκινος.  
Παρά την δημοτικότητα της παραλίας, το μέρος αυτό θεωρείται ήσυχο. Η πιο σημαντική πληροφορία που πρέπει να γνωρίζετε για την Κουμπάρα, είναι ότι η θέα του ηλιοβασιλέματος είναι εκπληκτική! Αξίζει να φτάσετε εδώ με σκοπό να μείνετε έως τις απογευματινές ώρες.
Σε κοντινή απόσταση θα βρείτε ταβέρνα με νόστιμα πιάτα ψαριών και θαλασσινών.
Για να φτάσετε στην Κουμπάρα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε λεωφορείο ή δικό σας μέσο μεταφοράς. Μπορείτε επίσης να κάνετε πεζοπορία έως την παραλία. Η απόσταση από το βόρειο άκρο της παραλίας του Γιαλού έως την Κουμπάρα είναι περίπου 1,5 χιλιόμετρο. 



Σχόλια

Τα Brands Μας