Έχεις απορία για την Ιο?
Ρώτησε έναν ντόπιο!

Σύγκρινε τιμές ξενοδοχείων!

Δραστηριότητες στην Ιος / Ιος Παραλιες / Μυλοπότας

Ο Μυλοπότας είναι ίσως η πιο γνωστή παραλία της Ίου. Βρίσκεται περίπου 2 χιλ νότια τις πρωτεύουσας του νησιού και αποτελεί ένα από τα πιο δημοφιλή μέρη για επισκέπτες κάθε ηλικίας και εθνικότητας. 
Ο Μυλοπότας της Ίου είναι, ίσως και η πιο καλά οργανωμένη παραλία του νησιού. Έχοντας μήκος πάνω από 1 χλμ, οι ομπρέλες και οι ξαπλώστρες αν και είναι πολλές και χωρισμένες σε σκέλη, πολλές φορές δεν φτάνουν για όλους. Σε αυτήν την περίπτωση, δεν έχετε παρά να προστατευθείτε από τον ήλιο με αντηλιακό και να απολαύσετε το μπάνιο σας. Η χρυσή άμμος και τα πεντακάθαρα νερά της παραλίας, είναι προστατευμένα από τα κύματα που προκαλούν οι βόρειοι καλοκαιρινοί άνεμοι. Αν σας αρέσει να κολυμπάτε με μάσκα, επιλέξτε να καθίσετε σε ένα από τα δύο άκρα του Μυλοπότα, όπου υπάρχουν βράχια.  
Στην παραλία θα βρείτε πολλά beach bars, το κάθε ένα με δικές του ξαπλώστρες, καθώς και κέντρα θαλάσσιων σπορ. Εκεί μπορείτε να ενοικιάσετε εξοπλισμό ή να κάνετε μαθήματα πολλών extreme αθλημάτων. 
Οι ταβέρνες με θαλασσινά δεν λείπουν από τον Μυλοπότα. Τόσο στις άκρες της παραλίας, όσο και στο πίσω μέρος της, θα έχετε πολλές επιλογές. Η διασκέδαση στο Μυλοπότα με δυνατή μουσική στα beach bar, ξεκινάει από τις μεσημεριανές ώρες και συνεχίζεται έως αργά το βράδυ.
Η πρόσβαση εδώ είναι πολύ εύκολη, καθώς η παραλία είναι πολύ καλά συνδεδεμένη με συχνά δρομολόγια λεωφορείων. 



Σχόλια

Τα Brands Μας